Вийшла заміж втретє? 40-річна Слава Камінська показалась разом зі своїм коханим в Іспанії (ФОТО)

Слава Камінська протягом тривалого часу приховує свого нового обранця після розлучення, але час від часу публікує з ним фото - хто він та як виглядає?

Українська співачка Слава Камінська нещодавно привернула увагу своїх шанувальників та показала свою романтичну сторону, вперше за тривалий час з’явившись у компанії свого партнера. Відомо, що артистка завжди ретельно приховувала подробиці особистого життя, але час від часу радує своїх підписників кадрами зі своїм обранцем.

Нещодавно в Instagram зірка поділилася фотографією, на якій вона була зображена в обіймах коханого. На знімку Камінська позувала у чорній сукні з квітковим принтом, а її партнер знаходився позаду. Однак, співачка продовжує залишати інтригу навколо особи свого супутника, не намагаючись розкрити його обличчя.

Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka
Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka

Також Камінська поділилася враженнями від відпочинку в Іспанії, разом зі своїм партнером. Артистка вже встигла зробити безліч фотографій на фоні живописних пейзажів, і частину з них опублікувала у своєму фотоблозі. У підписі до кадрів співачка пожартувала про свою відпустку, зазначивши, що нарешті змінила обстановку, і назвала її “відпусткою безробітної жінки”.

Щодо чоловіка, то на фото видно лише верхівку голови з темним волоссям і частина плечей чоловіка в чорному піджаку. Здається, що цей чоловік навіть не намагається продемонструвати свою близькість до коханої жінки. Камінська практично закрила незнайомця своїм тілом, що дозволяє припустити, що він має досить струнку постать.

Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka
Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka

Є враження, що після розлучення з Едгаром Камінським знаменитість мала не одного партнера. Раніше вона показувала фото чоловіка більшого на зріст, з певними ознаками фізичної маси, тоді як нинішній обранець виглядає зовсім інакше.

Варто зазначити, що Слава Камінська знайшла свою нову любов за кордоном під час повномасштабного вторгнення. Хоч і вона не розкриває особистість обранця, але відомо, що він походить з Естонії.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.