Продали більше 16 тисяч квитків: команда Klavdia Petrivna розсекретила суму, яку вона заробила за 2 концерти

Таємнича співачка Клавдія Петрівна нарешті показала власне обличчя повністю. В її творчій команді розповіли, скільки артистці вдалося заробити за 2 дебютних концерти в столичному Палаці спорту.

Найзагадковіша українська співачка Klavdia Petrivna багато місяців поспіль тримала інтригу щодо своєї особи. Виконавиця ретельно ховала обличчя за масками та велетенськими капелюшками, а фігуру – під обʼємними балахонами. Увесь цей час прихильники її творчості робили різноманітні припущення – хто ж насправді ховається під образом загадкової виконавиці. Сама ж Клавдія Петрівна обіцяла – розкриє усі карти під час першого великого сольного виступу наприкінці серпня 2024.

Так і сталося. В пʼятницю 30 та суботу 31 серпня Klavdia Petrivna вийшла на сцену столичного Палацу спорту, щоб заспівати для прихильників свої найкращі хіти. Довгий час в Мережах припускали, що під балахонами ховається 18-річна львівянка Соломія Опришко. Зовнішній вигляд артистки, яка на власному сольнику була вже без усіляких масок – підтвердив ці здогадки.

В творчій команді Klavdia Petrivna розповіли, скільки артистці вдалося заробити грошей за 2 серпневих концерти і скільки коштували квитки на цей захід.

Співачка Klavdia Petrivna два дні поспіль виступала в Палаці Спорту міста Києва. За інформацією видання Forbes – всього організаторам концертів артистки вдалось продати понад 16 тисяч квитків. Мінімальна вартість одного квитка становила 499 гривень.

Найдорожчий квиток на концерт Клавдії Петрівни коштував 7499 гривень.

За оцінкою того ж Forbes – загальний заробіток команди до виплати податків склав від 10 до 10.5 мільйонів гривень. І це за умови – що вартість квитків залишалась незмінною протягом усього періоду продаж.

Творча команда Klavdia Petrivna назвала суму заробітку за сольні концерти
Творча команда Klavdia Petrivna назвала суму заробітку за сольні концерти

Можна зробити припущення, що й гонорар Соломії Опришко за два концерти буде високим. Але насправді — це не так. Зокрема, співвласник компанії Concert.ua Дмитро Феліксов заявив, що зірка заробить набагато менше, а то й взагалі залишиться без зарплатні. Адже сума в 10 мільйонів повинна ще покрити трати на організацію концертного заходу.

Ще зводимо усі розходи, але виглядає так, ніби суттєвого прибутку не буде – імовірно, його не буде зовсім

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.