Дружина-красуня, а син-розумник: як виглядає вся родина втікача Влада Ями – живуть розкішне життя в США

Влад Яма вже більше двох років будує своє життя в США разом із родиною, в той час як в Україні його не схвалюють - як виглядає дружина та син хореографа?

З початком повномасштабного вторгнення Влад Яма разом із сім’єю прийняв рішення виїхати до Сполучених Штатів Америки. Основною причиною цього кроку була необхідність створити безпеку для їхньої дитини, а також потреба в особистому комфорті та можливість продовжувати професійну діяльність у нових умовах.

Певний час хореограф нічого не публікував та не з’являвся на публіці. Ніхто не міг дізнатися, де вони знаходяться і в якому стані перебувають. Лише через півроку його дружина Ліліана, нарешті вийшла на зв’язок та повідомила, що сім’я оселилася в Америці і їхнє життя стало стабільним і комфортним.

Влад Яма показав всю свою родину, з якою живе в США
Влад Яма показав всю свою родину, з якою живе в США

Реакція на ці новини розділилася на дві основні групи: одна частина людей висловлювала критичне ставлення до рішення Ями, а інша – підтримку та радість за те, що родина знайшла безпеку та новий старт.

З часом Ліліана відновила свою активність у веденні блогу, в якому почала ділитися деталями свого життя. Щодо сина Леону, то він також швидко адаптувався до нових умов та часто з’являється у соціальних мережах батьків.

Влад Яма показав всю свою родину, з якою живе в США
Влад Яма показав всю свою родину, з якою живе в США

Як стало відомо, Влад разом із дружиною активно займаються волонтерством у США, намагаючись допомогти Україні в цей складний період. Проте, вони не мають наміру повертатися на батьківщину через продовжуючу небезпеку в Україні.

Не відчуваючи більше страху перед критикою, Ліліана активно публікує в соціальних мережах свої фотосесії, розваги та моменти, проведені з чоловіком і сином. Вона продовжує приділяти увагу власному догляду, завжди підтримуючи свій бездоганний вигляд, навіть перебуваючи в США. Нещодавно вона поділилася фотографіями з візиту до салону краси, де проходила процедури для покращення стану свого тіла.

Влад Яма показав всю свою родину, з якою живе в США
Влад Яма показав всю свою родину, з якою живе в США

Вона вже не боїться негативних відгуків від тих, хто залишився в Україні, і впевнена, що її дії приносять користь не лише їй особисто, але й рідній країні.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.