Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.

В родині 47-річної співачки Камалії сьогодні – подвійне свято. Її донечки-двійнята, народжені в шлюбі з пакистанським мільярдером Захуром Мохаммадом – відзначають 11-й день народження.

Сьогодні для нас із татом особливий день, бо саме сьогодні ви, мої золоті, святкуєте свій 11-й День Народження! – зізналася Камалія в привітальному дописі

Доньки зіркового подружжя, Арабелла і Мірабелла – народились і росли в атмосфері любові. Камалія цього святкового дня зізналась, що безмежно любить своїх дівчат і вони є для неї найдорожчими, золотими сонечками.

Ви – найкращий подарунок, який могла подарувати мені Доля – додала щаслива мама

І хоча зараз доньки живуть окремо від неї – за кордоном, в маєтку батька Захура, це зовсім не заважає Камалії бачитись із ними, коли вона того забажає. Артистка називає донечок своєю радістю, своєю гордістю і натхненням. Вона, як і будь-яка справжня матуся – радіє будь-яким маленьким досягненням своїх спадкоємиць.

Захоплююся вашими перемогами, вашим сміхом та вашою безмежною добротою – повідомила Камалія

Зірка створила для Арабелли з Мірабеллою привітальний допис із колажем зі світлин. У відео іменинниці постають у різні роки свого дівочого життя – від самого малечку і до нинішніх часів. Тут вони — і зовсім маленькі, на руках у татуся Захура і з українськими віночками на головах. І вже зовсім дорослі – з кубками-нагородами за участь у змаганнях з верхової їзди. Дівчата, як і їхня зіркова мама – полюбляють кататись на конях та приділяють вільний час цьому заняттю.

Камалія побажала своїм іменинницям яскравого та солодкого життя, яке б залишало в них лише приємні спогади.

Нехай кожен день приносить нові пригоди, незабутні враження та безмежну любов – написала співачка

Нові статті

Схожі статті

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.