“40-80 тисяч, іноді – менше”: 54-річна Бурмака розсекретила суму, яку заробляє за місяць і куди витрачає

Українська співачка Марія Бурмака розсекретила, скільки їй вдається заробити за місяць і куди вона витрачає кошти. Гонорари 54-річної артистки можуть вразити звичайного пересічного українця.

Народна артистка України Марічка Бурмака в розмові із відомим блогером Славою Дьоміним розсекретила суму своїх прибутків за місяць. За словами співачки, основний її дохід йде від ротації пісень на радіо та гонорарів за концертну і гастрольну діяльність.

Бурмака зазначила, що в неї маються й інші джерела прибутку. Однак розповідати про них детальніше не стала. Отже, від гастролей та пісень на радіостанціях Бурмака отримує близько 1000-2000 доларів на місяць або ж в конвертації на гривні – від 40 тисяч до 80 тисяч.

Навіть менше, буває деколи – зізналася Марія Бурмака

За словами артистки, основна стаття витрат в неї – це оплата комунальних послуг та видатків. Звісно, потрібна деяка сума коштів на життя, купівлю одягу та їжу. І після усіх цих відрахувань коштів в гаманці може залишитись навіть менше, ніж 40 тисяч гривень.

До речі, Марія Бурмака завдяки високим заробіткам має змогу допомагати власній 29-річній донці фінансово. За словами народної артистки – Ярина в свої 29 років все ще знаходиться в пошуках себе і потребує материнської допомоги.

Втім, зіркова матуся не бачить нічого поганого в тому, щоб допомагати власній дитині. Тим паче, що дівчина свого часу пережила психологічну травму, повʼязану із загибеллю рідного батька.

Бурмака розповіла, що коли в її Ярини щось не виходить – вона, як найближча людина, приходить їй на допомогу. Співачка певна, що так буде завжди.

Вона себе шукає, і вона себе знаходить. Це прекрасно – додала артистка

Взагалі Марія цілком може пишатися власною донькою. Адже Ярина зуміла відкрити власний інтернет-магазин з продажу старовинних речей. Їй вдалось віднайти автограф Твідді і тим самим глибоко потішити свою зіркову матусю.

Марічка Бурмака з донькою Яриною
Марічка Бурмака з донькою Яриною

Крім того, Дарина пройшла навчання в школі макіяжу і тому цілком може підготувати маму до виходу на сцену перед концертом.

Нові статті

Схожі статті

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.