Вся правда вийшла назовні: 42-річна Катерина Кухар після чуток про розлучення засвітилась з іншим – “Моя”

Катерина Кухар більше не холостячка на тлі чуток про розлучення з Олександром Стояновим - хто новий обранець прими-балерини та як же він виглядає?

Довгий час в медіа обговорюють можливість розлучення української балерини Катерини Кухар з її чоловіком Олександром Стояновим. Жінка ніяк не коментує ці чутки та не розкриває деталей свого особистого життя, але продовжує підтримувати інтерес до теми розлучення. Нещодавно Катерина Кухар вирішила поділитися спогадами про своє літо, яке було надзвичайно насиченим подіями.

Балерина поділилася своїми переживаннями, які вона випробувала протягом спекотних літніх днів. Її розповідь охоплює різні моменти життя, включаючи як значні перемоги, так і розчарування, моменти романтичного захоплення, а також численні подорожі. Важливою частиною її розповіді стало коротке відео, на якому зображено таємничого чоловіка, з яким вона проводила час. Цей чоловік не є Олександром Стояновим.

Прима-балерина Катерина Кухар вперше натякнула на новий роман. Фото з Instagram @ekaterinakukhar_official
Прима-балерина Катерина Кухар вперше натякнула на новий роман. Фото з Instagram @ekaterinakukhar_official

Катерина Кухар підкреслила, що важливо цінувати позитивні моменти, навіть коли обставини є складними. Її слова привернули увагу шанувальників, які почали припускати, що таким чином вона підтверджує чутки про можливе розлучення. Деякі користувачі в соціальних мережах висловили припущення, що таємничий чоловік на відео може бути новим партнером танцівниці.

Катерина нещодавно публікувала відео, на якому вона з’являлася разом зі стилістом Олександром Левинським. У коментарях до цього відео Олександр Левинський ніжно звертався до балерини, використовуючи термін, що виражав близькість і особливе ставлення, що не залишилося непоміченим. Балерина у відповідь на ці коментарі використовувала емодзі у вигляді сердець.

Прима-балерина Катерина Кухар вперше натякнула на новий роман. Фото з Instagram @ekaterinakukhar_official
Прима-балерина Катерина Кухар вперше натякнула на новий роман. Фото з Instagram @ekaterinakukhar_official

Нагадаємо, що чутки про розлучення Катерини зі Стояновим з’явилися восени минулого року, коли балерина, зазначаючи свою звичну стабільність, несподівано вирішила змінити свою зачіску. Вона зазначила, що часті відвідини перукаря стали для неї символом змін у житті.

У той же час Олександр Стоянов почав уникати терміна “дружина” у своїх публічних виступах щодо Катерини, замінивши його на “мама моїх дітей”. Це також підсилило припущення про те, що їхні стосунки переживають непрості часи. У подальшому балерина підтвердила, що їхні життєві шляхи розійшлися, проте пара вирішила не вдаватися в подробиці і уникнула подальших коментарів на цю тему.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.