Старший за неї на 13 років: як виглядає перший та єдиний чоловік співачки KOLA – не українець (ФОТО)

KOLA уникає подробиць щодо розкриття особистого життя та нещодавно стало відомо, що співачка таємно вийшла заміж за чоловіка, який значно старший за неї та проживає за кордоном - хто він?

Анастасія Прудіус здобула популярність під сценічним псевдонімом KOLA, нещодавно вийшла заміж за іноземця. Церемонія одруження пройшла у Празі, і була організована в тісному колі родини. Молодята вирішили утриматися від великого святкування, враховуючи триваючі конфлікти в Україні та Ізраїлі, країнах їхнього походження.

Чоловік Анастасії, В’ячеслав, походить з Дніпра. Він народився в Україні, але його сім’я переїхала до Ізраїлю, коли В’ячеслав був ще дитиною, і оселилася там. В’ячеслав познайомився зі співачкою під час благодійного концерту, який він організував в Ізраїлі влітку 2022 року. Між ними швидко виникли романтичні стосунки, і вже через пів року після знайомства В’ячеслав зробив пропозицію.

Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця

Анастасія також зазначила, що її партнер старший за неї на 13 років і має дітей від попереднього шлюбу. В’ячеслав займається бізнесом, і наразі пара розділяє своє життя між двома країнами.

Співачка розповіла, що ніколи не ставила перед собою мету знайти партнера з іншої країни і не мала наміру шукати когось з-за кордону. У той час, коли Анастасія зустріла майбутнього чоловіка, вона переживала складний період у своєму житті, зокрема через важку ситуацію в Україні, яка сильно вплинула на її психологічний стан. Через це вона навіть не приділяла особливої уваги своєму зовнішньому вигляду.

Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця

Зустріч з майбутнім партнером сталася незадовго після початку повномасштабного вторгнення в Україні, що ще більше ускладнило ситуацію для співачки. Відомо, що їхнє спілкування відбувається переважно українською мовою, а коли партнер не розуміє її, Анастасія намагається перекладати на російську.

Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA вперше показала свого чоловіка-іноземця

Водночас Настя активно вивчає іврит, адже подружжя планує мати дітей. Співачка зазначила, що вони обидва займаються вивченням української та івриту, щоб їхні майбутні діти могли володіти і розуміти обидві мови.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.