“Була історія, але вона закінчилась”: 36-річна Шоптенко розкрила реальну причину розлучення з Дікусаром

Після розлучення Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара, життя обох кардинально змінилось - вона будує життя за кордоном, а він захищає Україну. Чому зіркове подружжя вирішило йти різними шляхами?

Розлучення Олени Шоптенко і Дмитра Дікусара відбулося ще у 2016 році, однак лише нещодавно хореографиня вирішила поділитися деталями справжньої причини цього розриву. Раніше вважалося, що їхній шлюб не витримав відстані та численних робочих обов’язків, які розділили їхнє життя. Однак зараз Олена Шоптенко пояснила, що причина була набагато глибшою.

За словами Олени, їхній союз не витримав випробування часом і зрілістю. Вони одружилися у молодому віці, коли обидва були зосереджені на кар’єрних амбіціях і професійних досягненнях. Того часу їм бракувало усвідомлення, що справжня праця стосується саме стосунків, а не лише кар’єрних досягнень. В результаті їхні стосунки не змогли витримати такого випробування, яке тривало три роки.

Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром
Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром

Олена також зазначила, що емоційна сторона їхнього шлюбу не змогла справитися з труднощами. Вона розповіла, що в їхньому партнерстві не вистачало терпіння, яке є ключовим для довготривалих стосунків, а у них з Дмитром цього не було.

Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром
Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром

Через кілька років після розлучення життя Олени та Дмитра зазнало суттєвих змін. Олена оселилася в Австрії разом із маленьким сином. Вона продовжує активно займатися танцями і бере участь у різноманітних проєктах. Дмитро, натомість, перебуває на передовій, захищаючи свою країну, озброєний і готовий до боротьби.

Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром
Олена Шоптенко розкрила причину, чому розлучилась з Дмитром Дікусаром

Хоч і їхні життєві шляхи розійшлися, Олена і Дмитро зберегли добрі стосунки. Вони періодично спілкуються через месенджери. Олена зазначає, що, спілкуючись із Дмитром по телефону, вона відчуває тривогу, не бажаючи випадково сказати чи запитати щось, що могло б негативно вплинути на нього. Вибір Дмитра змінити світ танців на поле бою не став для неї несподіванкою та вона неймовірно пишається своїм колишнім обранцем.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.