Мама бувай, Америка зустрічай! Оля Полякова попрощалась зі своєю 19-річною донькою – “Не побачимось довго”

Королева ночі Оля Полякова публічно попрощалась зі своєю старшою донькою та відправила її до Америки - невже Маша переїжджає назавжди за кордон?

Українська співачка Оля Полякова нещодавно повідомила своїм шанувальникам про важливу подію в житті її старшої доньки Маші. У своєму Instagram артистка розповіла, що 19-річна Маша збирається виїхати за кордон навчатись. Зокрема, незабаром вона почне навчальний семестр у престижному музичному коледжі Берклі, розташованому в Бостоні.

З метою провести час разом перед тривалою розлукою, адже Оля Полякова вирушає на гастролі, співачка встигла побачитися з донькою перед її від’їздом. Співачка висловила своє хвилювання і емоції з приводу прощання, адже це означає, що їх розлука триватиме деякий час, поки Маша буде здобувати освіту в США.

Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic

Артистка надала важливі поради своїй доньці, підкреслюючи необхідність обережності і відповідального ставлення до навчання. Вона особливо акцентувала увагу на важливості підтримання здорового способу життя, радячи уникати алкоголю, куріння та поганого впливу з боку оточення. Її слова були переповнені материнською турботою і ніжністю, і вона закликала доньку берегти себе, цінувати своє життя та здоров’я. Після цієї емоційної бесіди артистка ніжно поцілувала свою доньку перед прощанням, що додало моменту ще більше тепла і щирості.

Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова попрощалася зі своєю старшою донькою Машею. Фото з Instagram @polyakovamusic

Не так давно телеведуча Маша Єфросиніна разом зі своїм сином завітала до подруги Олі Полякової. Зіркові подруги вирішили насолодитися спокійною атмосферою, відвідуючи баню і смакуючи свіжоспечений хліб із сиром, які Оля виготовляє власноруч.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото з Instagram @mashaefrosinina
Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото з Instagram @mashaefrosinina

Цей час разом не тільки приніс задоволення, але й дав можливість обговорити нові плани, пообіцявши своїм прихильникам незабаром порадувати їх гарними новинами.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.