“Це справжній музей”: 43-річна Тоня Матвієнко показала сімейний будинок, в якому жила її покійна мати

Тоня Матвієнко все життя прожила разом зі своєю мамою, якої нещодавно не стало, Ніною Митрофанівною у триповерховому будинку - як виглядає цей маєток?

Відома українська співачка та артистка Ніна Матвієнко більшу частину свого життя провела у розкішному триповерховому маєтку, розташованому в центрі Києва. Цей будинок займає видатне місце на Печерських пагорбах на одній з комфортних вулиць і став символом родинного тепла та стабільності для артистки. Не всім було відомо, що її дочка, Тоня Матвієнко, також все своє життя провела в цьому будинку разом із матір’ю. Навіть після того, як Тоня уклала шлюб з Арсеном Мірзояном і стала матір’ю донечки.

Ніна Матвієнко відзначалася тим, що не розкривала багато деталей свого особистого життя. Проте інформація про її проживання та вигляд її будинку була відома. Маєток, у якому вона провела свої останні роки, був зведений з використанням натуральних матеріалів, таких як камінь і деревина, що додавало йому особливого шарму і затишку.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок
Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок

До того як Ніна Митрофанівна оселилася в цьому будинку, він служив як справжній музей, наповнений колекцією старовинних картин. Цю колекцію розпочав батько її чоловіка. З часом музей знайшов нове приміщення, і Ніна Митрофанівна разом із чоловіком переїхали до цього дому.

Після смерті Ніни Митрофанівни питання про право на власність будинку стало актуальним не лише для Тоні та Арсена. Серед спадкоємців також є двоє синів Ніни Митрофанівни — Андрій та Іван. Хоч і чоловік Ніни вже давно не проживав у будинку разом з дружиною, але їхній шлюб формально залишався не розірваним.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок
Тоня Матвієнко показала, як виглядає сімейний будинок

Тоня Матвієнко тримає в таємниці подробиці щодо процесу розподілу спадкового майна. Тим не менше, відомо, що вона разом із Арсеном та донькою продовжують жити в цьому будинку.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?