Слідом за мамою і батьком: Ольга Сумська показалась разом із 22-річною донькою Ганною – теж в шоубізі

Ольга Сумська досить публічно веде своє життя, на відміну від сестри Наталії, тож часто її можна побачити разом із своєю донькою Ганною - чим вона займається?

Народна артистка України Ольга Сумська поділилася досягненнями своєї молодшої доньки Ганни в акторській сфері. Ганна, яка завершила навчання в одному з престижних столичних театральних вузів майже рік тому, швидко знайшла своє місце на сцені.

Відразу після закінчення навчання вона взяла участь у кількох театральних постановках. Дівчина навіть мала можливість виступати разом із своєю матір’ю. Ольга Сумська висловила задоволення від роботи та відданості доньки і не виключила можливості спільних проєктів у майбутньому.

Ольга Сумська показала, як виглядає її молодша донька Ганна
Ольга Сумська показала, як виглядає її молодша донька Ганна

Ольга зазначила, що Ганна, яка завершила навчання в театральному університеті імені Карпенка-Карого, де навчалася вся їхня династія, одразу після випуску отримала можливість виступити у трьох різних виставах. Тобто, закінчивши навчання в липні, у серпні вона вже була активно залучена до театральної діяльності.

Мати зазначила, що Ганна проявила рішучість і професіоналізм, які необхідні для того, щоб зарекомендувати себе в акторській професії. Ольга також висловила задоволення від того, що має змогу виступати на сцені разом із близькими людьми. Наразі існує пропозиція створити родинну виставу з колегами.

Ольга Сумська показала, як виглядає її молодша донька Ганна
Ольга Сумська показала, як виглядає її молодша донька Ганна

Ольга Сумська разом із Ганною нещодавно були у Львові, акторка показала, як пройшов їхній вікенд. Вони обрали для цього центр Львова, де оселилися в готелі з прекрасним видом. Після смачного сніданку вони вирушили на прогулянку околицями міста. Під час прогулянки родина відвідала популярні центральні пам’ятки та зробила кілька милих спільних фотографій на тлі Оперного театру.

Ольга Сумська показала, як виглядає її молодша донька Ганна. Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська показала, як виглядає її молодша донька Ганна. Фото з Instagram @olgasumska

Між тим, театральна трупа, з якою працює Сумська, вже прибула до Львова. Серед членів трупи були актори Наталка Денисенко, Володимир Горянський та Тарас Цимбалюк.

Нові статті

Схожі статті

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!

“Саме такі дівчата”: лисий друг Тіни Кароль розсекретив справжні почуття до Ксенії Мішиної та Лесі Нікітюк

Слава Дьомін – відомий блогер, в якого є власний проєкт на Youtube. Він розсекретив інформацію про те, чи насправді мав роман із Лесею Нікітюк та що його повʼязує з Ксенією Мішиною.