Жодних зморшок на обличчі: як виглядає 34-річна поп-діва Надя Дорофєєва без тонни гриму та макіяжу

Надя Дорофєєва часто постає в яскравих образах, особливо на концертах, але також зірку можна побачити й без макіяжу, з натуральною зовнішністю - як виглядає співачка без косметики?

Відома співачка серед молодіжної аудиторії Надя Дорофєєва час від часу публікує фото, на яких вона з’явилася без жодного макіяжу і косметичних засобів. На останній світлині співачка продемонструвала своє справжнє обличчя, таке, яким його бачить лише її близька людина, чоловік Міша Кацурін.

Надя Дорофєєва має свіжий і природний вигляд. Попри свої 34 роки, на її обличчі не помітно жодних глибоких зморшок. Лише невеликі мімічні зморшки під очима, що є характерними для кожної людини, додають її вигляду натуральності. Її брови мають натуральний чорний відтінок, який не потребує додаткового підкреслення. Співачка також має виразні пухкі губи і милі ямочки на щоках.

 

Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Волосся Наді залишається темно-русявого кольору. Фото було зроблене в автомобільному салоні, в момент, коли яскраве сонце освітлювало її обличчя.

Нагадаємо, що 26 вересня співачка Надя Дорофєєва випустить свій новий альбом під назвою “Feeling you”. Обкладинка альбому привертає увагу незвичайним дизайном: обличчя співачки на ній приховане за чорною маскою у формі зайчика. До цього образу Дорофєєва додала строгий чорний піджак з виразними плечовими накладками та сувору білу сорочку. Водночас, співачка активно готується до масштабного туру по Україні.

Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу
Надя Дорофєєаа показала, як виглядає без макіяжу

У рамках туру глядачам буде представлена нова концертна програма, над якою Дорофєєва працювала протягом тривалого часу. Співачка зараз активно виконує пісні українською мовою, підкреслюючи, що українська музика може бути модною, стильнішою та популярнішою. Фанати відзначають, що їм подобається бачити справжню Надю Дорофєєву у соцмережах.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.