Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.

Генеральна директорка музичного лейблу “POMITNI” Ірина Горова, яка в минулому була дружиною співака Олексія Потапенка – поспілкувалася із журналістами та розповіла, які професії обрали для себе її діти.

Як відомо, в Горової від першого шлюбу із ресторатором Юрієм є донька Наталія. Дівчині зараз вже 26 років. В розмові із журналістами ранкового шоу “Сніданок з 1+1” зіркова мама розповіла, що її старша спадкоємиця раніше працювала в продюсерському центрі “MOZGI Entertainment”. Після його закриття Наталія продовжила розвивати карʼєру піар-спеціалістки, але вже за межами України.

Ірина Горова із сином та донькою
Ірина Горова із сином та донькою

Донька Ірини Горової зараз працює не з представниками шоу-бізнесу, як це було раніше. Її сфера діяльності повʼязана із міжнародною IT-компанією.

За словами Горової – її донька дуже добре знає англійську мову та добре на ній спілкується з іноземцями. Школа шоу-бізнесу, яку Наталія пройшла раніше – дуже їй в цьому допомагає.

Вона менеджер PR-комунікацій у великій міжнародній IT-компанії – наголосила Горова

Водночас екс-дружина Потапа зазначила, що в неї з донькою встановився дуже тісний звʼязок. За будь-якої слушної нагоди дівчина приїздить додому, аби побачити родину і поспілкуватись із мамою.

В Наталії є молодший брат по мамі, 16-річний Андрій Потапенко. Він – син відомого українського музиканта Потапа. Хлопець також подає великі надії щодо майбутнього професійного призвання. Він, за словами мами Ірини – цілком може стати у майбутньому спортсменом. Андрій всерйоз роздумує над тим, аби повʼязати своє життя із баскетболом.

Екс-дружина Потапа розповіла, чим займається її старша донька Наталія
Екс-дружина Потапа розповіла, чим займається її старша донька Наталія

Горова розповіла, що за останні місяці син дуже змінився в плані характеру та життєвих поглядів. Раніше він навіть до школи йшов без усілякого бажання. Зараз же Потапенко-молодший дуже класно вчиться і вимахав заввишки більше за знаменитого батька.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.