“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

Амадор Лопес – україно-венесуельський танцюрист, який став відомим в країні завдяки своїх участі в декількох розважальних програмах. Зокрема, “Танці з зірками”. Хореограф наразі не приховує того, що після початку повномасштабного вторгнення його заробітки сильно впали. Ба більше – в Амадора є велетенський борг у розмірі близько 2.5 мільйонів гривень, який він виплачує й досі.

Танцівник у розмові із Youtube-блогером Славою Дьоміним розповів, як він ставиться до власних боргів, і чи не заважають вони йому жити. За словами знаменитого хореографа із “Танців з зірками” — в нього накопичилося декілька великих боргів, які він поступово віддає. Загальна їх сума становить близько 60 тисяч доларів, що в конвертації на гривні становить приблизно 2.5 мільйонів доларів.

В загальному в мене залишилося три великих борги, я їх виплачую, і це добре – розповів Амадор Лопес

Амадор Лопес також повідомив, що борги за будинок йому вже вдалося виплатити. І тепер він якось намагається жити далі. Водночас зірковий танцівник не повідомив, звідки взялися в нього такі великі борги.

Хореограф Амадор Лопес розповів про велетенський борг
Хореограф Амадор Лопес розповів про велетенський борг

Нараз в Амадора є певні заробітки, але вони менше, ніж у мирні часи. Він продовжує концертну і танцювальну діяльність. Лопес зазначив, що заради того, аби заробляти такі самі суми, як і в мирні часи – доводиться працювати набагато більше, ніж зазвичай.

І не завжди зароблених коштів вистачає навіть на загальні потреби.

Хореограф поскаржився Славі Дьоміну, що в нього нещодавно сталась ситуація, коли не було чим заплатити за електричну енергію. Тому довелося звернутися до концертного директора, аби позичити в нього 300 доларів (12.5 тисяч гривень).

Також Амадор Лопес зазначив, що повернувся до викладання танців, дає багато благодійних концертів. Та зараз, щоб з одного концерту заробити стільки ж, скільки за мирних часів – необхідно працювати десь в пʼять разів більше.

Я працюю, щоб все це виплачувати. Я знаю це і якось викручуюсь – повідомив Лопес

Танцівник назвав і суму прибутку, яку отримує щомісяця за концертну і творчу діяльність. Постійний дохід в нього становить близько 1500 доларів за кожні 30 днів.

Амадор Лопес розповів, скільки заробляє і скільки витрачає за місяць
Амадор Лопес розповів, скільки заробляє і скільки витрачає за місяць

Він зізнався, що відкладати в нього нічого не виходить. Навіть якщо з цієї суми щось і залишається після всіх розрахунків – він відразу витрачає кошти на благодійність і допомогу воїнам ЗСУ.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.