Від продюсерки до іншої продюсерки: як виглядають всі жінки 51-річного Пономарьова – на будь-який смак

Олександр Пономарьов має за собою два шлюби, яка закінчились не успішно, тож співак вирішив, що більше не буде публічно висловлюватись про особисте життя - що ж відомо про його попередніх партнерок?

Олександр Пономарьов – видатний український співак, який здобув популярність як в Україні, так і за її межами завдяки своїм вокальним здібностям, харизмі та енергійності. Незважаючи на безсумнівний талант і успіхи у музичній кар’єрі, він залишається в пошуках особливої жінки, про яку він співає у своїх піснях.

Першою дружиною Олександра Пономарьова була відома співачка Олена Мозгова, донька відомого представника української музики. Від цього шлюбу у пари є доросла донька. Олена та Олександр прожили разом десять років. Відомо, що їхні стосунки не були простими: вони виявилися дуже різними людьми, а між ними не було справжньої любові. Їхні стосунки базувалися більше на повазі і доброму ставленні, ніж на глибоких почуттях.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок
Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

Пономарьов не залишався довго без пари. У 2006 році він одружився зі студенткою Вікторією Мартинюк. В результаті цього союзу народився їхній син Сашко. Однак їхній шлюб тривав 5 років, і розрив між ними часто приписують численним романам Олександра з іншими жінками.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок
Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

Після цього в пресі з’явилися чутки про роман Пономарьова з молодою співачкою Марією Яремчук, яка була донькою ще однієї легенди української музики. Пара часто потрапляла в об’єктиви камер разом, що лише підсилювало подібні припущення.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок
Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

У 2015 році з’явилися повідомлення, що Пономарьов нібито одружився на 24-річній Софії, дочка якої була спадкоємицею алкогольного заводу в Криму. Ця інформація також викликала зацікавлення в суспільстві, але підтверджень цьому не було. Тривалий час ходили чутки про можливий роман між Олександром і його директоркою Наталією, хоча офіційних підтверджень цьому не було.

Наразі відомо, що Пономарьов перебуває у цивільному шлюбі, але ім’я його нинішньої партнерки залишається невідомим.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?