Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Джамала поділилася своєю історією кохання, яка почалася на фестивалі, що проходив за межами міста. В той час вона виступала перед публікою, а її нинішній чоловік, Бекір, разом із друзями приїхав з кримськотатарським прапором, щоб підтримати її. Вона добре запам’ятала його серед натовпу і відзначила, що це, мабуть, була доля.

Незабаром після цього випадку пара зустрілася на кримськотатарській новорічній вечірці. Під час цієї зустрічі вони обмінялися думками і активно спілкувалися. На наступний день Джамала вирішила запропонувати Бекіру піти в кіно. Вона відчула, що йому може бути важко зробити перший крок, тому сама надіслала йому повідомлення.

Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина
Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина

Вони вирушили на один з фільмів у рамках французького кіновечора. Фільм виявився зовсім нецікавим, і вони швидко вирішили покинути кінотеатр. Замість цього вони пішли на каву і продовжили свою бесіду, насолоджуючись один одним.

На цьому приємному моменті їхній зв’язок обірвався. Джамала помітила, що Бекір хоче її популярність використати, коли запропонував їй провести лекцію в інституті. Відчувши розчарування, співачка припинила будь-яке спілкування з ним на понад рік.

Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина
Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина

Однак життя внесло свої корективи. Коли Джамала почала працювати над новою піснею “Шлях додому”, доля знову звела її з Бекіром. Під час написання тексту вона згадала фразу, яку він колись вимовив. Цю фразу, перекладену з кримськотатарської мови, можна було інтерпретувати як “Не забудь повернутися”. Це змусило її знову звернутися до нього, аби отримати точний переклад цієї фрази кримськотатарською.

Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина
Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина

Бекір, який досконало володів мовою, допоміг їй у цьому питанні. Згодом виникла нова необхідність у його допомозі, що привело до відновлення їхнього спілкування, тепер вже в дружньому тоні.

Минув ще рік, і в розвитку товариських відносин нарешті настала точка, коли Бекір вирішив остаточно завоювати серце Джамали. Одного дня він зателефонував їй і попросив подивитися у вікно. Коли Джамала подивилась на вулицю, вона побачила, як Бекір, який мешкав у сусідньому будинку, махає їй рукою з ліхтариком.

Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина
Гуморист Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина

Виявилося, що Бекір спеціально орендував квартиру разом з другом, щоб стати її сусідом. Це рішення дозволило йому не лише розпочати романтичні стосунки, але й з новою енергією увірватися в її життя. Наразі подружжя виховує трьох дітей.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?