Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Дружина українського виконавця Дмитра Монатіка Ірина зараз знаходиться при надії. В очікуванні народження третьої дитини вона не забуває про власний стиль та жіночу красу. Днями майбутня мама показалася в новому стильному образі. Вона покрасувалася біля дзеркала у сукні Dresstoimpress з особливої бавовняної тканини — деніму, яку доповнила сумкою та взуттям французького бренду Луї Віттон.

Якась неймовірна нова колекція – похвалилася Ірина Монатік. — Обожнюю денім. Зайдіть та самі переконайтесь, скільки всього зручного та стильного

До речі, сукня Dresstoimpress, в якій показалася Ірина Монатік – створена стилісткою Ольгою Слон. Ця дизайнерка розробляє цілі колекції суконь, які призначені для різноманітних випадків. В них можна знайти повсякденні сукні, а ще – наряди для особливих випадків і побачень.

Ірина Монатік показала новий стильний образ у сукні українського бренду
Ірина Монатік показала новий стильний образ у сукні українського бренду

На початку вересня Дмитро Монатік із вагітною дружиною відвідали експозицію Ruslan Baginskiy, яка проводилася в межах Ukrainian Fashion Week. В ній було презентовано новий проєкт під назвою Artisanal Journey, що присвячений артизанальним технікам.

Зіркове подружжя провело вечір, спілкуючись із іншими відвідувачами та господарем заходу – дизайнером Русланом Багінським. Ірина Монатік висловила своє захоплення та гордість українським мистецтвом.

Слід зазначити, що 37-річна Ірина Монатік зазвичай надає в одязі перевагу брюкам та штаням. Але іноді її можна побачити в квіткових та однотонних сукнях. Як відомо, в липні 2024 року Дмитро та Ірина Монатіки відсвяткували 9-ту річницю шлюбу – фаянсове весілля. Подружжя виховує двох хлопчиків: 7-річного Платона та 8-річного Данила.

Зараз Ірина знаходиться в очікуванні народження третьої дитини.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.