“Стала ще сильнішою”: 30-річна дружина Павліка зникла на 20 днів із соціальних мереж і розповіла, чому

Дружина співака Віктора Павліка Катя Репяхова майже на 20 днів зникла із соціальних мереж. "Один Факт" розповість, з чим повʼязана її відсутність, де була блогерка і чим займалась.

30-річна блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зазвичай активно користується соціальними мережами. Однак наприкінці літа та на початку осені в неї на це часу не було. В чому справа і що сталося? Репяхова повернулась до своїх шанувальників 16 вересня, щоб розповісти про це особисто.

Катерина опубліковала на сторінці нову добірку із 4-х світлин, причому половина з них виявилась чорно-білими. На фото жінка позує поряд із помаранчевою машиною у білих брюках вільного крою та подовженому піджаку. В руках Катя тримає маленьку жіночу сумочку із золотим паском у вигляді ланцюжку.

Катерина Репяхова розповіла, куди зникла із соціальних мереж на 20 днів
Катерина Репяхова розповіла, куди зникла із соціальних мереж на 20 днів

Репяхова зізналася, що початок вересня особисто для неї видався непростим. Саме через це вона не публікувала нових дописів у соціальних мережах.

Але все позаду, я стала ще сильнішою – зізналася Катерина

Новий образ Катерини Репяхової після тимчасової відсутності в мережі сподобався більш ніж 5 тисячам її підписників. Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк залишила під цим дописом свій комплімент:

Така ти гарна – просто немає слів!

Ще одна дописувачка написала наступні слова на адресу Репяхової:

Катюша – ти гарна, сильна і розумна жінка, нехай Господь благословить ваше життя

Непростий початок вересня в Катерини Репяхової, імовірно, повʼязаний із тим, що вони разом із Віктором Павліком займались переїздом в нову орендовану квартиру. Раніше блогерка розповідала, що вони із чоловіком-співаком орендують квартиру на лівому березі Києва.

Катерина Репяхова розповіла, куди на 20 днів пропала із соціальних мереж
Катерина Репяхова розповіла, куди на 20 днів пропала із соціальних мереж

Вона була занадто маленькою за розмірами, тому вони вирішили переїхати в більш просторе житло. Щодо купівлі власного житла, то вирішення цього питання подружжя поки що відкладає.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?