“Більше 5 тисяч доларів”: 37-річний Тарас Тополя розсекретив свій заробіток щомісяця – кругленька сума

Тарас Тополя зразковий сім'янин, який не приховує той факт, шо забезпечує свою сім'ю та розсекретив свій заробіток на місяць - яку суму має співак щомісяця.

Тарас Тополя розповів про свої джерела доходу під час повномасштабного вторгнення та фінансовий стан. Він зазначив, що не відчуває дефіциту грошей. За словами артиста, він володіє здібностями до заробітку, обережно ставиться до витрат, цінує гроші та вміє економити за потреби.

Нині основними джерелами доходу Тополі є не лише його концертна діяльність, але й бізнес, який він веде разом із клавішником гурту Сергієм Вусиком. Деталі цього бізнесу не були розголошені, але Тополя підкреслив, що великі суми, зароблені в рамках бізнесу, направляються на благодійність. Зокрема, музиканти активно підтримують збори на потреби українських захисників, але їхня благодійна діяльність не афішується.

Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця
Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця

Артист зазначив, що їхня допомога зазвичай має терміновий характер — коли виникає нагальна потреба, вони оперативно реагують. Водночас Тополя зауважив, що вони заробляють непогано та пообіцяв, що в разі потреби вони поділяться деталями, які можуть здивувати багатьох.

Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця
Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця

Тарас Тополя, незважаючи на свою схильність уникати конкретики в питаннях фінансів, визнає, що його дохід перевищує 5 тисяч доларів. Артист підкреслює, що завжди виявляв розважливість у питаннях витрат. Він радий, що має змогу забезпечувати себе та свою родину, не відчуваючи відсутності в чомусь необхідному.

Тополя відзначає, що обговорення фінансів є для нього неприємною темою, особливо коли мова йде про те, скільки грошей у нього є. Гурт “Антитіла” зустрів повномасштабне вторгнення, маючи на рахунках досить значні суми.

Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця
Тарас Тополя вперше розсекретив суму, яку заробляє щомісяця

Артист пояснює, що їхня команда завжди ретельно ставилася до витрат, не витрачаючи гроші на непотрібні покупки, такі як нові квартири чи автомобілі.

Нові статті

Схожі статті

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.