“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Колишній учасник популярного українського гурту Павло Гудімов, висловив свої роздуми про явище, яке він називає “зірковою хворобою”. Він вважає, що це явище не обійшло стороною і соліста гурту, Святослава Вакарчука. Гудімов, який грав на гітарі у колективі з моменту його створення до 2005 року, мав можливість спостерігати, як швидко зростає популярність гурту.

На його думку, цей успіх нерозривно пов’язаний із появою “зіркової хвороби”, яка, за його спостереженнями, найбільше вразила саме його та Вакарчука.

Незважаючи на величезну популярність, музиканти намагалися не зловживати своєю впізнаваністю, хоча й були винятки. Такі ситуації, як правило, траплялися під час гастролей, коли музиканти могли висловити своє невдоволення через несправедливе ставлення до них.

Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука, Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk
Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука, Фото з Instagram @sviatoslav.vakarchuk

Гітарист завжди вважав себе вільною особистістю, а зростання популярності лише посилило це відчуття. Проте, під час гастрольних турів він стикався з багатьма викликами, зокрема у сфері харчування. Невдалі страви або погане обслуговування викликали в нього роздратування, яке він не соромився висловлювати, часом у досить різкій манері.

Павло Гудімов відзначав, що найвідомішим членом колективу був і є Святослав Вакарчук, оскільки саме він виконує роль фронтмена. Однак популярність принесла не лише радість, але й чимало труднощів. Артисту довелося докорінно змінити свій спосіб життя, оскільки бажання знайти спокій ставало все важчим через постійну увагу шанувальників.

Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука
Екс-учасник Океану Ельзи висловився про зіркову хворобу Святослава Вакарчука

Його пересування у громадських місцях стало ускладненим: звичайна прогулянка або поїздка в транспорті перетворювалися на справжній виклик. Щоб уникнути зайвих поглядів, він почав носити капюшон і намагався залишатися непомітним для оточуючих.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.