“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Ведучий та чоловік блогерки Інни Мірошниченко, Тімур поділився інформацією про навчання старшої названої доньки Ангеліни в школі. На початку літа подружжя вдочерили 8-річну дівчинку, до цього пройшовши цілий рік бюрократичних процедур.

З 1 вересня 2024 року Ангеліна та її сестричка, 6-річна Мія – вперше сіли за шкільні парти. І якщо з Мією все зрозуміло, то чому саме Ангеліна пішла до школи лише у 8 років і стала першокласницею?

 

Названа донька Тімура та Інни Мірошниченків
Названа донька Тімура та Інни Мірошниченків

Зірковий батько дівчинки Тімур Мірошниченко розповів, що його старша донечка тільки-но розпочала шкільну освіту тому, що донедавна проживала та навчалася за кордоном у дитячому будинку.

За словами ведучого Мірошніченка – це зовсім не означає, що в дитячому будинку геть нічого не робили. Звісно ж, там були певні заняття. Коли названі батьки їздили до неї, аби забрати – то до дітей приходив носій мови для навчання англійської мови.

Водночас Тімур Мірошніченко зазначив, що не можна дитину, яка відвідує ті ж курси з англійської мови і живе в повноцінній родині та дитину, що навчається і живе в дитячому будинку.

Це абсолютно різні світи і абсолютно різні можливості – наголосив зірковий татусь Тімур Мірошниченко

Шоумен та ведучий також розповів, що і Ангеліна, і Мія залюбки йдуть до школи. Дівчатам подобається виконувати домашні завдання. Щоправда, адаптація Ангеліни в класі відбувається довше, аніж в її сестрички. На думку Тімура Мірошниченка – зараз робити якісь-то висновки зарано. Заняття в школі тривають лише два тижні.

Тімур Мірошниченко розповів про успіхи названої доньки в навчанні
Тімур Мірошниченко розповів про успіхи названої доньки в навчанні

Навчатись Ангеліні складніше ще й тому, що їй доводиться заново знайомитись із великим колективом дітей. Мія ж до вступу в перший клас майже рік відвідувала підготовчі заняття та давно познайомилася і з однокласниками, і із вчителькою.

Тімур Мірошниченко розповів, що в Ангеліни був певний травматичний досвід навчання. Після початку повномасштабного вторгнення дитячий будинок дівчинки з України евакуювали до Польщі. Ангеліна була єдиною дівчинкою в класі, яка не знала польської мови. Тому їй було складно.

Ми дуже переживали, чи вийде в неї впоратись з емоціями – зізнався її знаменитий батько

До речі, доньки Мірошниченків відвідують не елітну, а звичайну школу. Всі викладачі приділяють їй багато уваги і проходять навіть окремі тренінги, як поводитись та взаємодіяти з дітьми із дитячого будинку.

Нові статті

Схожі статті

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.