Пішла у вільне плавання: куди зникла 39-річна Аня Добриднєва з “Пара Нормальних” – чим займається зараз

Після того як гурт "Пара Нормальних" припинив своє існування, про екс-солістку Аню Добриднєву майже всі забули - де зараз перебуває артистка? Подробиці.

Гурт, відомий як “Пара Нормальних”, розпався багато років тому, після чого кожен учасник обрав свій власний творчий і життєвий шлях. Іван Дорн, наприклад, здобув статус справжньої зірки не лише в Україні, але й за її межами. Він активно виступав у росії, як і багато інших українських артистів. Проте згодом Дорн усвідомив, що не може продовжувати свої гастролі в країні, яка руйнує його рідну землю та ставить під загрозу життя його близьких.

Наразі його родина мешкає у Франції, де вони знайшли безпечне місце для дітей та дружини. Незважаючи на труднощі, артист активно підтримує Україну, проводячи благодійні концерти по Європі, які допомагають збирати значні кошти на підтримку батьківщини.

Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається
Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається

Проте, коли мова заходить про Дорна, виникає питання: що стало з його колишньою колегою Анною Добридньовою? Хоч і її популярність після розпаду гурту не зросла до таких масштабів, як у Вані, співачка також продовжує свій шлях у музиці. Ніхто не забуває про її творчість, про неї говорять не так часто, але вона продовжує працювати над новими проєктами, демонструючи свою відданість мистецтву.

Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається
Екс-солістка гурту Пара Нормальних Аня Добриднєва розповіла, чим займається

Аня вирішила залишитися в Україні та активно захищати культурний фронт. Протягом цього часу вона взяла участь у близько 80 благодійних заходах, об’їздила 12 областей, виступаючи та збираючи кошти для Збройних сил України. Добриднєва переконана, що кожен артист має виконувати місію, лікувати людей своїми піснями та використовувати свій талант для збору коштів.

Для неї важливо, щоб артист мав мету, інакше його діяльність втрачає сенс. Також Анна активно займається власною творчістю, пишучи пісні, які відображають нові реалії.

Нові статті

Схожі статті

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.