“Втратила половину душі”: 35-річна екс-наречена Кличка розповіла про смерть дорогого чоловіка – хто помер

Екс-наречена Володимира Кличка поділилась неприємною новиною, яка трапилась в її житті - як почувається Гейден Панеттьєрі. Подробиці особистого життя.

Американська акторка і колишня наречена відомого боксера Володимира Кличка, Гейден Панеттьєрі, поділилася глибоким горем, пов’язаним з втратою близької людини. Як відомо вона втратила свого молодшого брата Дженсена, який помер минулого року у віці 28 років через хворобу серця.

Панеттьєрі зізналася, що втрата брата стала для неї величезним ударом, адже він був її єдиним братом, і вона завжди вважала своїм обов’язком захищати його. Вона відчула, що втрачає частину себе, описуючи глибоке відчуття порожнечі після його смерті. Ця трагедія стала значущим етапом у житті акторки, підкреслюючи важливість сімейних зв’язків і втрату, з якою вона має навчитися жити.

Екс-наречена Володимира Кличка розповіла про втрату рідної людини
Екс-наречена Володимира Кличка розповіла про втрату рідної людини

Після втрати близької людини жінка пережила надзвичайно важкий період. Вона не залишала свій дім, і внаслідок стресу швидко набрала вагу. Хоч і вона відчувала себе невпевнено в своєму тілі і не могла знайти в собі сили вийти на вулицю, але усвідомлювала, що необхідно продовжувати жити. Інакше ризикувала застрягнути у своїх почуттях і зовнішньому вигляді.

Екс-наречена Володимира Кличка розповіла про втрату рідної людини
Екс-наречена Володимира Кличка розповіла про втрату рідної людини

З часом, 35-річна акторка Гейден Панеттьєрі, вирішила змінити ситуацію і почала займатися спортом під наглядом тренера. Її зусилля поступово принесли результати, і вона змогла повернутися до своєї звичної форми. Однак, незважаючи на зовнішні зміни, жінка продовжувала відчувати глибоку порожнечу в серці через втрату брата.

Екс-наречена Володимира Кличка розповіла про втрату рідної людини
Екс-наречена Володимира Кличка розповіла про втрату рідної людини

Вона усвідомлює, що цей біль залишиться з нею назавжди. Незалежно від того, скільки часу пройде, вона ніколи не зможе змиритися з цим горем, яке супроводжує її на кожному кроці.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.