Розчарувалась у коханні: 51-річна Олеся Жураківська вибрала себе після років аб’юзу – як це було і хто він

Олеся Жураківська здається сильною й незалежною жінкою, але як виявилось акторка мала досвід з нездоровими стосунками з колишнім чоловіком - як все закінчилось?

Олеся Жураківська нещодавно поділилася своїм досвідом аб’юзивних стосунків. Вона зізналась, як їй вдалося розірвати стосунки зі своїм колишнім чоловіком, і як це вплинуло на її психічний стан.

Олеся пережила значне розчарування в любові, хоча у її житті був лише один шлюб. Спочатку вона відчувала себе як у казці, однак з часом ситуація змінилася. Ревнощі, стеження та емоційний аб’юз стали звичними в її житті. Акторка зазначила, що поступово почала усвідомлювати, що її психічний стан погіршується. Вона зізналася, що їй стало важко боротися з постійним відчаєм і страхом. У певний момент у неї виникли тривожні думки, які змусили задуматися про крайні дії.

Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком
Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком

З часом Олеся зрозуміла, що їй потрібно знайти вихід із цієї ситуації. Вона прагнула довести обставини до такого стану, щоб її партнер самостійно вирішив, що настав час розлучитися. Акторка зазначила, що вона змінилася до невпізнаваності, відчуваючи, ніби втратила себе в цих стосунках.

Олесю Жураківську врятували її власні дії, адже саме чоловік вирішив завершити їхні стосунки, в результаті чого вони розлучилися. Вона, спираючись на свій досвід, настійливо рекомендує всім жінкам не залишатися в аб’юзивних стосунках і покладатися лише на себе.

Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком
Олеся Жураківська розповіла про нездорові стосунки з колишнім чоловіком

Акторка вважає, що не варто витрачати час у відносинах, які ведуть до занепаду. Якщо жінка помічає, що стосунки рухаються в неправильному напрямку, особливо коли є агресія, аб’юз або психологічний тиск, їй слід зосередитися на собі, бути егоїстичною в позитивному сенсі. Вона запевняє, що щастя можливе і без токсичних зв’язків. Завдяки своїм переживанням, Олеся усвідомила важливість самостійності і знаходження гармонії у власному житті.

Також Жураківська поділилася, що на сьогодні її серце зайняте. Вона вирішила не розкривати ім’я свого обранця, підкреслюючи, що важливість моментів щастя не завжди полягає в їхньому відкритті для оточення.

Нові статті

Схожі статті

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.