Здобула другу освіту: як змінилось життя 47-річної Лідії Таран у Франції – розпочала нове життя (ФОТО)

Лідія Таран почала нове життя в іншій країні та схоже, що швидко адаптувалась у Франції - яку другу освіту отримала телеведуча і чим займається за кордоном?

Відома українська ведуча Лідія Таран, яка покинула країну на початку повномасштабного вторгнення, поділилася інформацією про своє життя за кордоном. Напередодні свого 47-річчя знаменитість вирішила розповісти підписникам в Instagram про зміни, що відбулися у її житті.

Лідія переїхала до Франції, де їй вдалося отримати нову освіту. Вона здобула ступінь магістра у галузі Стратегії комунікацій. Не так давно, після завершення навчання, вона захистила диплом, темою якого стали українські медіа. Це свідчить про те, що, незважаючи на всі труднощі, ведуча продовжує розвиватися професійно і активно долучається до обговорення важливих питань, пов’язаних з її рідною країною.

Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran

У день свого народження журналістка відзначила значні досягнення, завершивши дворічну магістратуру з комунікаційної стратегії та захистивши дипломну роботу, присвячену деонтології української журналістики і її взаєминам з владою під час війни. Вона висловила вдячність французьким експертам, які підтримали її тему, і під час захисту відкрили нові горизонти в розумінні українських медіа.

Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран розповіла, яку додаткову освіту здобула у Франції. Фото з Instagram @lidiyataran

Наразі Таран продовжує свою журналістську кар’єру за межами України, працюючи кореспондентом у Франції. В рамках своїх професійних обов’язків вона активно висвітлює події, що пов’язані з франко-українськими стосунками, зокрема в Парижі, Страсбурзі та інших містах Франції. Ведуча зазначила, що вже встигла охопити безліч таких заходів.

Важливо зазначити, що Лідія переїхала до Європи разом з донькою Василиною, яка продовжує навчання в українській школі дистанційно та у французькому ліцеї. Це свідчить про прагнення родини адаптуватися до нових умов і знайти своє місце у французькому освітньому просторі.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.