Вже розлучені? Стосунки Потапа і Насті Каменських після одруження змінилися у всьому: дуету більше не існує

Стосунки Потапа і Насті Каменських переживають не прості часи: співачка ігнорує участь чоловіка в її нових хітах, що викликає чутки про розлучення та відсутність дуету.

Стосунки Насті Каменських і Потапа, які колись були яскравим зразком успішного музичного тандему, здаються на межі краху. Популярна співачка перебуває в Україні, тоді як її чоловік і продюсер Потап проживає за кордоном. Чутки про розрив у шлюбі подружжя ширяться давно, але офіційно пара все ще одружена.

Потап і Насті Каменських
Потап і Насті Каменських

Раніше артисти активно реагували на спекуляції, запевняючи прихильників, що вони разом. На даний момент пара на подібні заяви зі сторони шанувальників не реагує. Змушують сумніватись у цілісності їхнього зв’язку останні дії Насті Каменських викликали багато питань. Співачка випустила іспаномовний трек “Tu y Yo”, не згадавши про участь Потапа в його створенні. Як авторів пісні вона вказала Марио Касереса і продюсера Алі Альвареса. Проте Потапа, який також долучився до роботи над піснею, Настя не згадала.

Потап особисто прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці в Instagram, розповівши, що трек “Tu y Yo” був написаний ще до пандемії на студії в Майамі. За словами Потапа, він розпочав процес створення пісні, маючи мінімальні знання іспанської мови.

Співачка Настя Каменських
Співачка Настя Каменських

Це вже другий випадок, коли Настя Каменських не визнає внесок свого чоловіка у створення нових хітів. Раніше вона випустила пісню “Зірка в небі”, яку виконала українською та іспанською мовами, однак ніде не зазначила, що ідея належить Потапу.

Чому Каменських ігнорує Потапа як співавтора своїх треків, поки що невідомо. Проте такий розвиток подій лише посилює чутки про можливий розрив і підтверджує, що стосунки знаменитої пари значно змінилися після одруження.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".