“Тимофій Володимирович”: Остапчук вперше показав обличчя свого сина на знімку УЗД: схожий на тата чи ні?

Володимир Остапчук і його молода дружина Катя Полтавська знаходяться в очікуванні свого сина. В соцмережах зіркові батьки регулярно звітують про стан майбутньої мами та результати скринінгів.

Шоумен і ведучий Володимир Остапчук зовсім скоро стане батьком втретє. Його молода дружина Катя Полтавська вагітна первістком і невдовзі подарує коханому синочка. Щасливі батьки вже обрали маленькому українцю імʼя. Його будуть звати Тимофій.

Раніше Катя Полтавська разом із Остапчуком розповідали, що в їх майбутнього сина набагато більше відео та світлин, ніж в них самих.

І це при цьому – що він ще не зʼявився на світ. Вони вже запланували партнерські пологи. Володимир Остапчук буде поряд із Катериною Полтавською під час пологів.

Володимир Остапчук показав, як виглядає його майбутній син Тимофій
Володимир Остапчук показав, як виглядає його майбутній син Тимофій

Поки що до народження маленького Тимофія залишається трохи менше 4-х місяців. Майбутні батьки регулярно відвідують планові обстеження в клініці. Фанати пари можуть спостерігати за перебігом вагітності Катерини Полтавської на її сторінці в соціальних мережах.

В одній зі Stories Instagram майбутня мама показала, як виглядає обличчя Тимофія Володимировича.

На світлині, зробленій з апарату УЗД – добре помітно, що малюк спить в маминому животику, згорнувшись калачиком. Оченята в малечі заплющені, а ось рот на одній зі світлин — трохи відкритий. Поки ще незрозуміло, на кого малюк Тимофій схожий більше – на маму-блогерку або зіркового татуся Володимира Остапчука.

Втім, для батьків це зовсім не важливо – адже вони вже безмежно люблять свого маленького красеня.

До речі, Володимир Остапчук і Катерина Полтавська одружені офіційно. Щоправда, весілля вони не святкували. Пара вважає, що гучні свята зараз не на часі. Але пишному весіллю все ж бути. Молодята планують провести його через кілька років.

Катерина Полтавська вже розповіла, на яку дату в неї заплановані пологи. Отже, перша зустріч із малям відбудеться майже під Новий рік. Лікарі-гінекологи назначили дату пологів на 22 грудня 2024 року.

Нові статті

Схожі статті

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.