В фіолетовій кофтині та з вечірнім макіяжем: співачка Джамала показала, як виглядає її красуня-мама

Співачка Джамала нещодавно поділилася в соціальних мережах новою світлиною зі своєю мамою. Подивіться, як виглядає жінка, яка народила видатну артистку української сучасності.

Українська співачка Джамала – талановита виконавиця, яка отримала звання Народної артистки України, народилась в місті Ош Киргизької Республіки. Її батько Алім Джамаладінов за національністю кримський татарин. Опинився в Киргизії, коли його предків туди депортували.

Коли Алім подорослішав, то познайомився із майбутньою дружиною Галиною Михайлівною Тумасовою — матірʼю співачки, яка була армянкою за національністю. Її родина теж пережила чимало випробувань. Зокрема, прабабця та прадід Джамали були змушені виїхати із Нагорного Карабаху.

В особистому акаунті Джамали Instagram можна побачити архівні світлини її батьків. Зокрема, нещодавно артистка продемонструвала, як зараз виглядає її матуся Галина і як вона виглядала в далекому минулому, на архівних світлинах поряд із чоловіком Алімом та прабабусею співачки, Назилхан. Родинні звʼязки артистки чудово прослідковуються на цих теплих і затишних знімках.

Джамала показала, як виглядають її батьки
Джамала показала, як виглядають її батьки

Слід зазначити, що матуся Джамали за багато років майже не змінилася зовні. Вона так само, як і багато років тому – носить коротеньку зачіску. В жінки по-справжньому життєрадісні очі, які додають світлинам особливого шарму.

Джамала неодноразово показувала найближчих та рідних людей у соціальній мережі і ніколи не приховувала свою родину від шанувальників.

Батько Джамали з онуком
Батько Джамали з онуком

Іноді на сторінці виконавиці можна побачити батьків набагато молодшими. Завдяки цьому існує можливість прослідкувати ті зміни, які прийшли в їх зовнішність із віком. Джамала любить публікувати фото, на яких вона постає поряд із рідним батьком.

Джамала показала, як виглядають її батьки
Джамала показала, як виглядають її батьки

Особливо милими виходять фото, на яких батько артистки проводить час разом із своїми онучатами. До речі, їх в Аліма Джамаладінова вже троє.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?