“Хто це? Моя велика дитина?”: кулінарка Ольга Мартиновська показала підрослу 8-річну доньку від Івана Кобця

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка нещодавно відсвяткувала 35-й день народження – показала свою підрослу доньку Віру. Дівчинка росте розумницею і постійно радує матусю новими досягненнями.

Подруга Володимира Ярославського Ольга Мартиновська неодноразово хвалилася в соцмережах своєю донькою Вірою. Кулінарка народила дівчинку в шлюбі із Іваном Кобцем, а після розлучення виховує донечку самостійно.

8-річна Віра постійно радує маму своїми успіхами в навчанні та новими захопленнями. Зірка “МастерШефу” народила дівчинку в 2016 році, коли перебувала в шлюбі із своїм колегою Іваном Кобцем. Через деякий час після народження доньки пара розлучилася, чоловік встиг виїхати за кордон і зараз Ольга Мартиновська займається виховання Віруні самотужки.

Ольга Мартиновська показала підрослу доньку
Ольга Мартиновська показала підрослу доньку

Світлини із підрослою донькою зʼявляються на сторінці Ольги Мартиновської регулярно. Зірка “МастерШефу” регулярно ділиться із підписниками деякими подробицями з життя дівчинки. Раніше Мартиновська зізнавалась, що у Віруні є мрія – вона хоче в майбутньому стати моделлю.

Оскільки мріяти не шкідливо – то донька Ольги Мартиновської обрала для себе ще декілька професій. Вона бажала б бути і тенісисткою, і гімнасткою, а іноді навіть плавчинею.

Шанувальники неодноразово зазначали в коментарях, що Віра Кобець зовні дуже схожа на свою зіркову матусю. Днями в Stories зʼявилася нова світлина Віри. Дівчинка на фото позувала у смугастій майці міні-спідниці бежевого кольору та чорним рюкзаком на довгих пасках, накинутих на плечі. На ноги Віруня взула кросівки і шкарпетки світлого кольору.

Хто це? Моя велика дитина? Мояяя? – підписала світлину Ольга Мартиновська

На світлині добре помітно, як підросла єдина донька шеф-кухаря. Віра вже стала зовсім самостійною та минулого літа відпочивала самостійно за кордоном та навчалась майстерству серфінгу. Ольга Мартиновська пишається спадкоємицею та її досягненнями.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.