“Тепло стало на душі”: зірка “МастерШефу” Ектор Хіменес-Браво показав світлину з мамою – прокинувся і скучив

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво – родом з Колумбії. В соцмережах чоловік поділився світлиною мами. Вона залишилась в Колумбії, але завдяки Інтернету може спілкуватись із зірковим сином щодня.

Ектор Ізмаель Хіменес-Браво – шеф-кухар колумбійського походження, який вже багато років живе та працює в Україні. Харизматичний чоловік працював суддею на шоу “МастерШеф”, успішно розвиває власний ресторанний бізнес, є засновником консалтингової компанії Bravo Restaurant Group.

Народився Ектор в Колумбії, у містечку Букараманга. Його родина жила не була заможною, а мама майбутнього відомого кулінара змушена була вигадувати страви із простеньких продуктів – щоб прогодувати сина. До речі, саме мама привила Ектору любов до кулінарії. Хлопчик ще у школі став проявляти підвищену цікавість до обробки продуктів та естетичного оформлення страв. Хіменесу-Браво подобалося, щоб і смачно було, і виглядало апетитно.

Зараз мама ресторатора Археніс Браво продовжує жити в Колумбії. Із знаменитим сином її розділяють кілометри, але завдяки телефону та Інтернету вони мають змогу спілкуватися ледве не щодня.

В Інстаграм-Stories ресторатор показав, як зараз виглядає найрідніша жінка, завдяки якій він став популярним кулінаром.

На світлині, яку розповсюдив Ектор Хіменес-Браво – можна побачити чарівну жінку із гарною посмішкою. На одному з фото Ектор сидить поряд з матусею та ніжно її обіймає. Археніс вдягнена у смугастий халат, а її син вдяг на голову широкополу шляпу.

Прокинувся з думкою, що сильно скучив за мамою – повідомив користувачам соцмережі Ектор Хіменес-Браво

На наступній світлині зображений скріншот із відеозвʼязку із мамою Ектора. Шеф-кухар підписав його ось так:

Ектор Хіменес-Браво із мамою-колумбійкою
Ектор Хіменес-Браво із мамою-колумбійкою

І відразу вирішив подзвонити їй – так тепло стало на душі

Як добре, що існує можливість поспілкуватись із мамою, навіть якщо із нею розділяють сотні і тисячі кілометрів. До речі, коли Ектор був ще маленький – в його родині виникли певні фінансові складнощі. Мати майбутнього шеф-кухаря намагалась готувати страви із незвичних та простеньких продуктів. Завдяки материнським старанням в Ектора Хіменес-Браво прокинулася пристрасть до кулінарії.

Вже в 2009 році колумбієць переїздить до України та розпочинає тут успішну карʼєру. Водночас усі рідні популярного кулінара залишилися жити в Колумбії.

Нові статті

Схожі статті

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?