“Це як в грі”: новий холостяк Олександр Терен поділився емоціями після зйомок на СТБ – учасниці не вразили?

Новий Холостяк Олександр Терен поділився враженнями від зйомок 13-го сезону шоу: пригода, яку ведучий та мотиваційний спікер точно не забуде ніколи.

Олександр Терен: військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка», учасник національної збірної Invictus Games, ведучий проєкту «Відвал ніг» і мотиваційний спікер, поділився своїми емоціями після зйомок 13-го сезону шоу «Холостяк», де він став головним героєм. Після втрати ніг на війні цей проєкт став для Олександра ще однією значною подією, яку він назвав досвідом, що залишиться з ним назавжди.

Олександр Терен герой 13-го сезону шоу Холостяк
Олександр Терен герой 13-го сезону шоу Холостяк

Зйомки тривали два місяці, протягом яких Терен працював щодня. Найбільше навантаження він відчував у фінальних епізодах, коли накопичувалася втома. У своєму Instagram Олександр написав:

Олександр розповів, що зйомки проходили добре, але з часом почала накопичуватися втома, і на останніх епізодах він потребував перепочинку, оскільки відчував, що ноги втомлюються швидше. Він порівняв це з грою, де персонаж, якому не дають відновитися, швидше втрачає сили. Також головний герой 13- го сезону розкрив, що участь у шоу була лише частиною його щоденного життя. Паралельно він займався іншими справами: брав участь у конференціях, виступах, проводив зустрічі та тренування, що додавало ще більше навантаження.

Терен підкреслив, що велике значення для нього мала підтримка друзів під час зйомок. Він зазначив. Він також зазначив, що дуже цінує підтримку друзів, які допомагали йому протягом зйомок і поза ними, додаючи йому віри та наснаги продовжувати рухатися вперед.

Олександр Терен Будько
Олександр Терен Будько

Прем’єра нового сезону шоу «Холостяк» за участю Олександра Терена запланована на цю осінь на каналі СТБ. Це вже 13 сезон однойменного шоу “Холостяк”, що бере свою ідею з американського аналогу “The Bachelor”, глядачі якого з нетерпінням чекають побачити нові серії.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.