“У мене є чудова відмазка”: 29-річна Анна Кошмал повідомила про другу вагітність – хлопчик чи дівчинка

Анна Кошмал не лише чудова акторка, а й вірна дружина і мама чудового хлопчика - зірка серіалу "Свати" повідомила, що стане мамою вдруге. Подробиці.

Відома українська акторка Анна Кошмал, що здобула популярність завдяки своїй ролі у серіалі “Свати”, повідомила про другу вагітність. Цю радісну новину вона вирішила оголосити своїм підписникам через Instagram. У своєму дописі акторка опублікувала відео, на якому виконувала енергійний танець. У відео Анна була вдягнена в вільну сорочку, що не акцентувала увагу на її цікавому положенні. Однак, в кінці відео акторка показала свій округлий животик, одягнений в обтислий боді.

Анна супроводила відео коментарем, в якому поділилася своїми думками про цю подію, зазначивши, що тепер у неї з’явилася чудова причина для того, щоб насолоджуватися подвійними порціями улюбленої їжі. Цей момент став приємною новиною не лише для неї, але й для її численних прихильників, які з нетерпінням чекають на нові зворушливі миті в житті акторки.

Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina
Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina

Акторка Анна Кошмал не розкрила термін своєї вагітності, але її новина про майбутнє поповнення викликала бурю емоцій серед підписників та колег. Багато з них поспішили висловити свої вітання. Арам Арзуманян відзначив цю подію, побажавши здоров’я, тоді як Анастасія Цимбалару приєдналася до привітань, виразивши радість з приводу новини.

Інші також поділилися щирими побажаннями, зазначивши, що підозрювали про це давно. Коментарі підкреслювали позитивні емоції, зокрема про те, як важливо, щоб цей період пройшов на драйві.

Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina
Зірка серіалу Свати Анна Кошмал розповіла, що вагітна вдруге. Фото з Instagram @smorkovkina

Варто зазначити, що Анна завжди обережно ставилася до обговорення свого особистого життя, зокрема досі не розкриває інформацію про свого чоловіка. Відомо, що подружжя виховує сина Михайла, якому вже шість років.

Нові статті

Схожі статті

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.