Її слухав на Майдані Кондратюк, а Пугачова подарувала 50 тисяч доларів: як зараз виглядає 33-річна Міла Нітіч

Міла Нітіч – українська співачка, яка має цікаву творчу біографію. Вона співала для Кондратюка в "Караоке на Майдані", приймала участь в "Голосі країни". Де 33-річна артистка зараз?

Міла Нітіч – популярна українська співачка, яка була учасницею музичного шоу “Голос країни”. Дівчинка Люда з дитячих років полюбила музику. Співочий талант дістався їй від батька та рідної бабусі. Татусь Міли Нітіч був режисером та музикантом. А ось мама від творчого середовища була зовсім далекою і працювала економістом.

З 8-ми років Міла Нітіч почала навчатися у музичній школі. В 2008 молода дівчина підкорила самого Ігоря Кондратюка в розважальному шоу “Караоке на Майдані”. Тоді Міла заспівала широкій аудиторії слухачів і перемогла. Завдяки цьому Нітіч стала учасницею 10-го сезону в іншому музичному шоу: “Шанс”. Там молода співачка потрапила у фінал і отримала відзнаку як володарки найкращого жіночого вокалу за попередні 10 сезонів.

Міла Нітіч вміє виконувати пісні на іноземних мовах (англійській, італійській, французькій, українській та російській). Через рік після “Шансу” співачка прийшла на інший музичний конкурс – “Нова Хвиля”. В Юрмалі артистка зайняла 7 місце та підкорила саму Аллу Борисівну Пугачову. Примадонна тоді подарувала їй великий грошовий приз 50 тисяч доларів.

Міла Нітіч з Голосу країни розповіла, чим зараз займається
Міла Нітіч з Голосу країни розповіла, чим зараз займається

Протягом 10-ти років Нітіч співпрацювала із продюсером Володимиром Бебешком. Однак кілька років тому ця співпраця була розірвана.

Навесні 2021 року Міла Нітіч прийшла на “Голос країни”. Там співачка виконала композицію “Malade”. Однак вдачі вона їй не принесла і до фіналу артистка так і не змогла дійти.

Де Міла Нітіч зараз?

В сучасних умовах Міла Нітіч продовжує йти творчим шляхом. Співачка зайнялась волонтерством, демонструє у соціальних мережах різноманітні яскраві образи та долучається до благодійності, спрямованої на підтримку українських захисників.

Міла Нітіч розповіла, чим зараз займається
Міла Нітіч розповіла, чим зараз займається

В одному зі своїх інтервʼю Міла Нітіч розповідала, що зараз живе на дві країни: Україну та Польщу. Її перший благодійний концерт після початку повномасштабного вторгнення відбувся якраз в Польщі.

Нові статті

Схожі статті

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".