За нею не пішов: український співак DIBROVA висловився про Тіну Кароль і порівняв її з Потапом – “Шкодую”

Український співак DIBROVA пригадав період, коли був учасником телевізійного шоу "Голос Країни". На сліпих прослуховуваннях до нього повернулась Тіна Кароль, але він не погодився йти з нею далі.

Український музикант та композитор DIBROVA пригадав часи, коли був одним із учасників шоу “Голос країни”. За словами артиста – його виступи на програмі відбувались ще за мирних часів. Саме тоді йому вдалося зрозуміти усі принципи роботи українського шоу-бізнесу. За зізнанням DIBROVA – тоді цей ринок працював трохи інакше.

Зараз у виконавця є можливість порівняти і зробити певні висновки. Артист розповів, що нині українська творчість значно краща і більш розвинута, аніж декілька років тому. Він також пригадав, що під час його виступу на “Голосі Країни” до нього під час сліпих прослуховувань розвернулись Тіна Кароль і Потап.

DIBROVA тоді надав перевагу Потапу, а за Тіною Кароль не пішов. І згодом, через багато років – дуже про це пожалкував. За словами DIBROVA, Кароль в порівнянні з Олексієм Потапенко, більш обізнана в справжніх людських цінностях.

Український співак Олексій Діброва порівняв Тіну Кароль із Потапом
Український співак Олексій Діброва порівняв Тіну Кароль із Потапом

Водночас в українському суспільстві ходить багато чуток про те, що Тіна Кароль досить зухвала особистість. Хтось називає поп-діву позаочі “сірим кардиналом”. Подейкують, ніби Тіна Кароль приклала руку до того, щоб видворити з української сцени Ані Лорак та інших артистів-втікачів.

Олексій Діброва з “Голосу Країни” жартівливо називає Тіну “прекрасне ст*рво”. Артист зазначив, що обожнює цю співачку і за слушної нагоди дуже хотів би із нею поспілкуватись особисто, спитати поради щодо творчих задумів та, можливо – зробити колаборацію в майбутньому.

Вона чудова артистка, і це все, що я можу сказати про неї – додав Діброва

Зазначимо, що співак DIBROVA в українському суспільстві відомий завдяки своїм пісням “Ліхтарі” та “Прийду”. Нещодавно музикант записав новий твір в дуеті з Оленою Тополею. Він має назву “Хочеш” та вже встиг стати весільним хітом. Багато молодят танцюють свій перший весільний танок саме під цю пісню.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?