“Він зарозумілий, думає лише про себе”: чи шкодує Потап про наставництво Олексія Діброва на “Голосі країни”

Український співак Олексій Діброва, учасник 5 сезону музичного проєкту "Голос країни", поділився своєю історією співпраці з Потапом, який був його наставником під час шоу.

Розчарування молодого артиста

Діброва зізнався, що його очікування від наставника не виправдалися. За його словами, Потап більше думав про власну вигоду, ніж про допомогу молодим виконавцям.

Коли він був моїм наставником, я, чесно, очікував якоїсь щирості, опіки, можливо, порад. Але цього не було… Він ще тоді виявляв зарозумілість і інтерес тільки до своєї персони. Більше займався тим, як заробити, як досягти певних висот. — сказав Діброва.

Особливо артист наголосив на тому, що вчинки Потапа, які він спостерігав під час проєкту, не відповідали його уявленням про наставника. Діброва натякнув, що Потап робив все можливе, щоб залишатися в центрі уваги та використовував будь-які способи для заробітку, навіть якщо це йшло врозріз із моральними принципами.

Потап розчарував Олексія Діброва: подробиці Голосу країни.
Потап розчарував Олексія Діброва: подробиці Голосу країни.

Позиція Діброви щодо Потапа сьогодні

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських артистів переосмислили свої погляди на життя і творчість. Проте для Олексія Діброви його ставлення до Потапа не змінилося. Він не відчував прихильності до свого колишнього наставника ані тоді, ані тепер. Олексій відверто заявив:

Як ставився до нього, так і продовжую — ніяк.

На думку Діброви, найважливіше питання, яке постає перед суспільством, — це готовність приймати артистів, чиї цінності не відповідають загальноприйнятим. Співак ставить під сумнів, чи готове суспільство підтримувати таких людей і далі.

Чи шкодує чоловік Каменських про свої вчинки?
Чи шкодує чоловік Каменських про свої вчинки?

Чи шкодує Потап про свої дії?

Потап, як один із найвпливовіших українських продюсерів, з роками здобув не лише славу, але й критику з боку колег і шанувальників. Питання, чи розуміє він свої помилки та чи готовий змінитися, залишається відкритим. Враховуючи критику з боку колишніх учасників, таких як Олексій Діброва, стає зрозуміло, що не всі згодні з методами та підходами Потапа. Зі своєї сторони артист жодним чином не прокоментував інцидент.

Олексій Діброва намагається донести, що важливо не лише те, яких висот досягає артист, але й яким шляхом він це робить. Можливо, саме час для саморефлексії і для Потапа, аби переосмислити свою роль у житті молодих талантів і зрозуміти, що успіх — це не тільки про гроші, але й про людські стосунки та підтримку.

Нові статті

Схожі статті

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".