Озолотили ручку: хто з українських зірок казково багатіє на своїх концертах – Каменських, Кароль, Сердючка

Тема заробітків зірок стала ще більш актуальною після численних скандальних корпоративів, які підняли хвилю обговорень щодо доречності поведінки артистів.

Цікаво, що більшість українських артистів виставляють свої гонорари у валюті — доларах або євро, підкреслюючи міжнародний статус і намагаючись підтримувати високий рівень доходів. Однак, не всі зірки мають однакові розцінки. Зокрема, найбільше вражає гонорар Світлани Лободи, яка після тривалих гастролей у Росії та ігнорування агресії після 2014 року, тепер намагається відновити свій імідж в Україні. Вона просить за виступ у новорічну ніч 3,5 мільйона гривень (близько 100 тисяч доларів). Це значно більше, ніж заробляють інші топові виконавці.

Для порівняння, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка та Макс Барських виставляють ціну за свої виступи на рівні 30 тисяч євро. Цей прайс, на думку експертів, є більш реалістичним і відображає реальну популярність артистів, які мають велику базу шанувальників в Україні. До 24-го лютого їхні гонорари були вищими — на рівні 50 тисяч євро, але ситуація в країні змусила зірок зменшити розцінки.

MONATIK, Полякова та Каменських: не поступаються в ціні

MONATIK, який активно працює і за кордоном, і в Україні, оцінив свої 45 хвилин виступу в 40 тисяч євро. Такий високий цінник, на думку журналістів, пов’язаний з намаганням артиста залишатися в першому ешелоні українських виконавців і підтримувати свій преміальний статус, хоча масштаби його шоу вражають усіх глядачів.

Фото з концерту MONATIK
Фото з концерту MONATIK

Інші популярні артисти, як Оля Полякова та Настя Каменських, оцінюють свої виступи у 25 тисяч євро та доларів відповідно. Ірина Білик також не відстає, її гонорар становить 20 тисяч євро. Настільки високі розцінки пояснюються тривалими кар’єрами та великою популярністю цих артисток серед українців.

Цінник на артистів: фактори впливу і майбутні перспективи

Розцінки на виступи артистів формуються на основі популярності, запитів шанувальників і обсягів роботи, які виконуються поза сценою. Багато зірок, попри високі гонорари, активно займаються благодійною діяльністю, організовують концерти на підтримку української армії та допомагають переселенцям.

Вигляд сцени Тіни Кароль
Вигляд сцени Тіни Кароль

Проте висока вартість виступів залишається предметом обговорення серед українців, адже не всі вважають доречним такі великі витрати на розваги у такий важкий час. Суспільство уважно стежить за діями зірок, оцінюючи не лише їхні таланти, а й громадську позицію, що стає ще одним важливим фактором у сприйнятті публікою.

На сьогодні артисти прагнуть залишатися затребуваними, підтримуючи свій статус та репутацію, навіть у складні часи. Однак, чи будуть вони змушені ще більше знижувати свої гонорари, покаже час та економічна ситуація в країні.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.