Неочікувана правда про “колишнього” Дорофєєвої Позитива: одружений більше року. Що каже Юлія Сахневич?

Відомий як колишній учасник гурту "Время и Стекло", Позитив привертав увагу своїми музичними досягненнями, однак його особисті стосунки до недавнього часу залишалися під завісою таємниці.

Олексій Завгородній, більш відомий під сценічним ім’ям Позитив, тривалий час залишав своє особисте життя поза увагою публіки. Однак нещодавно стало відомо, що Олексій та його обраниця, танцівниця Юлія Сахневич, одружені вже більше року.

Стосунки під секретом

Позитив та Юлія Сахневич, які перебували у стосунках понад три роки, навмисно уникали публічності, що ще більше інтригувало їхніх шанувальників. Співак визнав, що вони навмисно зберігали своє особисте життя в таємниці, насолоджуючись приватністю. Однак уважні підписники нещодавно помітили на фото Олексія обручку, що викликало хвилю запитань. Виявилося, що пара розписалася понад рік тому, але вирішила не робити це подією для громадськості.

Позитив разом із дружиною
Позитив разом із дружиною

На відміну від традиційних гучних весіль зірок, Олексій та Юлія вирішили не влаштовувати пишного святкування. Вони оформили шлюб у вузькому колі, після чого відзначили подію вечерею з найближчими рідними. В умовах теперішньої ситуації в країні, пара вирішила не проводити великих святкувань, надаючи перевагу спокійній і теплій атмосфері.

Міцність почуттів та спільне майбутнє

Після одруження стосунки пари стали ще міцнішими. Олексій Завгородній наголосив, що шлюб лише посилив їхній зв’язок. Попри насичений графік артиста, пара намагається проводити якомога більше часу разом, насолоджуючись спільними моментами. Вони мають багато спільних традицій, серед яких кулінарні експерименти вдома, перегляди серіалів та навіть гра у відеоігри. Для Олексія сімейне життя стало важливим джерелом натхнення та відпочинку після напружених робочих днів.

Вони наважились оприлюднити правда про свої стосунки
Вони наважились оприлюднити правда про свої стосунки

З роками почуття пари не втратили своєї сили, і вони продовжують радіти одне одному. Позитив зізнається, що їхня пристрасть та інтерес до спільного життя не згасли, а навпаки — посилилися завдяки спільним традиціям і побутовим моментам. Навіть звичайний похід до супермаркету для них перетворюється на цікаву пригоду, під час якої музикант вигадує нові кулінарні шедеври.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?