Танцюрист Влад Яма повідомив про особливу подію в житті: у весільному костюмі показався в Києві з дружиною

Хореограф Влад Яма переїхав жити за кордон понад 2 роки тому. Він разом із дружиною та дітьми оселився в США, але рідну Україну не забуває. Адже тут в нього колись відбувались вагомі події в житті.

Декілька днів тому Влад Яма відсвяткував 10-ту річницю весілля із коханою дружиною. Їх весілля проходило в українській столиці. На особистій сторінці в Instagram Влад Яма поділився світлинами з цього свята.

Влад Яма відсвяткував 10-ту річницю шлюбу з дружиною Ліліаною
Влад Яма відсвяткував 10-ту річницю шлюбу з дружиною Ліліаною

На фоотграфії танцюрист разом із коханою Лілією зображують весільний танок.

Я закоханий. Офіційно – 10 років – повідомив шанувальникам Влад Яма

Лілія Яма відреагувала на фото коротеньким коментарем:

Назавжди – написала вона під дописом

Влад Яма і Ліліана Кудлай одружилися в 2015 році. В шлюбі у них народився син Ліон. В Україні цей чоловік відомий не тільки як танцюрист, а також як суддя телевізійних проєктів “Танцюють всі”, “Танці з зірками”. Окрім того, Влад Яма під час перебування в Україні працював в складі журі шоу “Ліга Сміху”.

Влад Яма показав архівну світлину з минулого
Влад Яма показав архівну світлину з минулого

У вільний час танцюрист підробляв ді-джеєм на дискотеках. Коли в Україні розпочалася війна – він прийняв рішення виїхати за кордон. До речі, бажання жити та працювати в Америці в нього зʼявилося задовго до цього. Понад 6 років Влад Яма хотів перебратися жити в Штати, але щільна зайнятість на роботі в Україні заважала йому це зробити.

З початку повномасштабного вторгнення Влад Яма живе в Америці. Подейкують, що він задля виїзду з України заплатив прикордонникам велетенську суму коштів. Звісно ж, втеча Ями з рідної країни не залишилася непоміченою. Його, як і Олексія Потапенка – за це неодноразово хейтили в соціальних мережах.

До речі, раніше Влад Яма показав іншу світлину, на якій він виконує танцювальне па у воді.

За словами хореографа – світлина була зроблена в Криму під час святкування Міжнародного дня танцю у 2012 році.

В цьому році хореограф на День Незалежності України прийняв участь у благодійному заході.

Влад Яма в Америці займається благодійністю
Влад Яма в Америці займається благодійністю

Частина коштів, зібрана під час нього, була спрямована на підтримку київської лікарні “Охматдит”, що постраждала від російського обстрілу.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?