“Зробили операцію”: 54-річний Юрій Горбунов показався на милицях із травмою – не все так просто (ФОТО)

Юрій Горбунов неочікувано показався на милицях і назвав реальну причину, чому так сталося - невже це все його дружина Катерина Осадча? Подробиці.

Юрій Горбунов нещодавно змусив своїх шанувальників занепокоїтися, коли з’явився на милицях. Виявилося, що артист переніс хірургічне втручання внаслідок побутової травми, яку отримав вдома. У прямому ефірі для Тімура Мірошниченка він розповів, що не став детально пояснювати обставини травми, проте зізнався, що операція була необхідною.

Досить тривалий час Горбунов відкладав процедуру через участь у зйомках фільму “Потяг 31 грудня”. Після завершення роботи над проєктом він нарешті зміг зробити операцію. Артист підкреслив, що травма була звичайною, проте виявилася досить серйозною, щоб вимагати медичного втручання. Тепер, після операції, ведучий намагається відновитися, що, безумовно, викликало новий потік підтримки від його шанувальників.

Юрій Горбунов показався на милицях в прямому ефірі. Фото з YouTube-каналу @snidanok
Юрій Горбунов показався на милицях в прямому ефірі. Фото з YouTube-каналу @snidanok

Наразі ведучий перебуває на етапі реабілітації, користуючись милицями для пересування. Незважаючи на стан здоров’я, Юрій Горбунов не має наміру залишатися вдома, щоб відпочити. Він продовжує активно працювати. Актор підкреслив, що хоч і реабілітація проходить, і він може пересуватися, але ситуація все ще далека від ідеалу.

Внаслідок травми, отриманої під час зйомок, останні дні роботи над комедійним фільмом “Потяг у 31 грудня” були для нього досить складними, оскільки він вимушений був використовувати милиці.

Юрій Горбунов показався на милицях в прямому ефірі. Фото з YouTube-каналу @snidanok
Юрій Горбунов показався на милицях в прямому ефірі. Фото з YouTube-каналу @snidanok

Проте Юрій зазначив, що незважаючи на труднощі, команді вдалося створити традиційне новорічне кіно, яке, без сумніву, знайде відгук у серцях глядачів і залишиться популярним серед кількох поколінь. Фільм вийде в прокат 1 січня 2025 року, і Горбунов сподівається, що його праця принесе радість глядачам.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?