Позичила в бабусі: Інна Мірошниченко приголомшила зізнанням про своє дитинство – а тепер вона мама чотирьох

Блогерка та багатодітна матуся Інна Мірошниченко порівняла дитинство своїх доньок та синів із… своїм власним. Знаменитість пригадала, як в маленькому віці не мала змоги робити те, що їй заманеться.

Дружина телеведучого Тимура Мірошниченка – адвокат та блогерка Інна приголомшила зізнанням про своє непросте дитинство. Знаменитість розповіла, як бабуся та батьки забороняли їй робити те, що їй захочеться. Вона не могла самостійно приймати рішення, а будь-які спроби зробити це завершувалися сварками із дорослими.

Інна Мірошниченко пригадала, як одного разу вони із бабусею зібрались відвідати Гідропарк. На той момент вона була ще зовсім маленькою дівчинкою і замість класичного купальнику носила лише плавки. Однак Інні хотілося бути, як бабуся і прикривати верхню частину тіла бюстгальтером. Оскільки свого в неї не було – дівчинка вирішила позичити бабусин.

Тому я вдягнула її бюстгальтер – розповіла Інна Мірошниченко

Однак бабуся та її подруга категорично заявили маленькій онуці, що в такому вигляді вона в Гідропарк не піде. Інна, звісно, засмутилася і намагалась відстояти власну точку зору.

Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство
Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство

Справа дійшла до довгої сварки і купи сліз. Після цього їх родина нікуди не поїхала, а саму Інну наказали за те, що вона зіпсувала родичам відпочинок.

Дитячий досвід назавжди закарбувався в памʼяті Інни. Зараз, коли сама вже стала мамою чотирьох діточок – вона намагається не обмежувати свободу своїх дітей. Вона дозволяє дітям вдягати різноманітне взуття та одяг із власного гардеробу. Іноді її нащадки можуть вийти на вулицю в піжамі або піти в дитячий садочок із нафарбованими нігтиками на руках чи ногах.

Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство
Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про своє непросте дитинство

Бували випадки, коли діти з родини Мірошниченків вдягали на себе костюми супергероїв, вдягали поверх штанів – спідниці, розмальовували обличчя маркером.

Блогерка в усьому цьому не бачить нічого страшного. Адже в такий спосіб діти проявляють власну самостійність та навчаються робити вибір.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.