Виглядає на 20 років молодшою: 47-річна Камалія показала свою маму-красуню – жінка в розквіті сил (ФОТО)

Для Камалії сім'я завжди на першому місці, тож вона часто публікує фото з родиною - як же виглядає її мама Інна, яка нереально схожа зі своєю донькою.

Молода, але вже відома співачка Камалія багато років тому уклала шлюб з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Її матір, Інна Шмаренкова, яка відіграла ключову роль у кар’єрі дочки, була безмежно щаслива з цього приводу. Інна навіть придумала псевдонім для Камалії і невдовзі переїхала до розкішного маєтку, який її колишній зять збудував для їхньої родини. Вона продовжувала активно підтримувати доньку в побутових справах і з радістю доглядала за довгоочікуваними онуками – Мірабеллою та Арабеллою.

Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна
Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна

Під час поїздок на елітні курорти Камалія завжди брала маму з собою. Інна супроводжувала їх на світських заходах і нерідко давала інтерв’ю, в яких з захопленням розповідала про успіхи дочки, про життя з мільярдером і про щасливі миті з онуками. Такий спосіб життя тривав 20 років, поки Камалія не оголосила про рішення розлучитися з Мохаммадом Захуром.

Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна
Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна

Новина вразила численних прихильників пари, залишивши багатьох у стані шоку. Це стосувалося і матері Камалії, хоча її життя особливо не змінилося. Разом із дочкою вони продовжують проживати у розкішному будинку під Києвом. Проте зовнішність Інни Шмаренкової зазнала змін. На нещодавно опублікованих фотографіях, якими поділилася артистка, мама виглядає абсолютно інакше.

Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна
Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна

Теща мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура постала в перуці з каре, в костюмі і з яскраво-червоною помадою на губах.

Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна
Камалія вперше показала, як виглядає її мама Інна

У коментарях можна знайти хвилю захоплення, зокрема коменти про привабливість як Камалії, так і її матері. Багато користувачів висловлюють думку, що Інна виглядає на 20 років молодшою і є справжньою копією своєї знаменитої дочки.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?