Яблуко від яблуні впало далеко: як виглядає 64-річна Світлана Ліберман, яка народила ту саму Тіну Кароль

Тіна Кароль виступає на українській сцені 20 років. За цей час вона лише кілька разів показувала в соціальних мережах свою маму, Світлану Ліберман. Як виглядає жінка, яка народила відому артистку?

39-річна естрадна співачка Тіна Кароль вперше вийшла на українську сцену понад 20 років тому. В юному віці вона була учасницею шоу “Караоке на Майдані” з Ігорем Кондратюком. І якщо про творчість артистки можна дізнатись багато, то про особисте життя і родину співачка розповідає рідко. Відомо, що в неї є син Веніамін, мама і брат.

Мама Тіни Кароль Світлана – людина не публічна. В соціальних мережах поряд з донькою її можна побачити не часто. За роки творчої карʼєри артистка кілька разів показувала суспільству жінку, яка дала їй життя. І лише один раз розповідала про матусю в інтервʼю. отже, що відомо про цю жінку?

Маму Тіни Кароль звуть Світлана Ліберман. На даний момент їй виповнилося 64 роки. Жінка народилась на Івано-Франківщині і отримала освіту інженера в рідному місті. Однак більшу частину життя пані Світлана працювала в Пенсійному фонді України.

Тіна Кароль з мамою, Світланою Ліберман
Тіна Кароль з мамою, Світланою Ліберман

Тіна Кароль тепло спілкується зі своїми батьками. Після того, як їй вдалося стати популярною та заможною – вона допомогла родині переїхати до Києва – поближче до неї.
Батько артистки та її брат відкрили тут адвокатську контору. Водночас мама співачки, Світлана Ліберман – перевтілилась в звичайнісіньку домогосподарку.

Зараз Тіна Кароль разом із батьками живе в одному місті. Однак бачитись їм вдається дуже рідко. Зокрема, в інтервʼю Кароль зізналася, що їй вдається бачитись із батьками лише тричі на рік – на великі свята Різдва, Великодня та мамин день народження.

Кілька разів Тіна Кароль показувала в мікроблозі Instagram світлини із мамою в день її народження. Фанати артистки в коментарях відзначали, що найближчі родички зовні зовсім не схожі одна на одну. Зокрема, мама Тіни має пишні форми та коротку стрижку “під хлопчика”. Відрізняються в мами та доньки і зовнішні риси обличчя.

Тіна Кароль з братом і батьками
Тіна Кароль з братом і батьками

Тіна Кароль раніше зізнавалась, що вона дуже любить батьків, але спілкується з ними не часто, бо вони мають інші погляди на життя. Водночас, із рідним братом Станіславом Ліберманом Тіна більш близька та розмовляє частіше.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?