В його обіймах і з посмішкою на обличчі: 36-річна Леся Нікітюк показалась разом із загадковим чоловіком

Леся Нікітюк не коментує особисте життя, але час від часу дає натяки на те, що вона більше не самотня - телеведуча показалась в обіймах чоловіка.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася новою фотографією, на якій з’явилася в компанії чоловіка. У кадрі вона позує в обіймах загадкового супутника в ліфті, спершись на нього. На знімку можна помітити, що Леся відчуває себе щасливою, адже її усмішка випромінює радість.

Проте особу свого партнера вона вирішила не показувати, і в кадрі видно лише його руку, яка лежить на її талії. Це свідчить про те, що телеведуча поки не готова повністю відкривати особисте життя та деталі своїх стосунків.

Леся Нікітюк показалась в обіймах чоловіка в ліфті. Фото з Instagram @lesia_nikitiuk
Леся Нікітюк показалась в обіймах чоловіка в ліфті. Фото з Instagram @lesia_nikitiuk

Варто зазначити, що Леся Нікітюк наразі не є заміжньою. У 2017 році вона оголосила про наміри вийти заміж за свого сусіда, але два роки потому стало відомо, що весільні плани відкладені. Нещодавно відома відьма Марія Тиха прокоментувала ситуацію телеведучої, зазначивши, що на даний момент у Лесі немає постійного партнера, хоча можливо, що влітку вона матиме можливість познайомитися з кимось новим.

Особисте життя ведучої Лесі Нікітюк залишається в значній мірі таємницею. Вона рідко ділиться інформацією про свої стосунки, не розкриваючи, чи є у неї бойфренд. Ці деталі її життя неодноразово привертали увагу шанувальників, які навіть пропонували їй взяти участь у популярному проєкті, присвяченому пошуку кохання, з надією, що це допоможе їй знайти свого партнера.

Леся Нікітюк показалась в обіймах чоловіка в ліфті
Леся Нікітюк показалась в обіймах чоловіка в ліфті

Проте ще раніше з’явилась думка, що у Нікітюк, можливо, є молодий чоловік. У своїх Instagram-історіях вона натякала, що не одна, хоча в той же час підкреслила, що її стосунки, найімовірніше, не призведуть до шлюбу. Вона зазначала, що перебувала у вільних стосунках, що додало ще більше інтриги до її особистого життя. Тож чи це той самий чоловік чи ні – невідомо, так само як і те, чи перебуває телеведуча ще у вільних стосунках.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.