“Не бачу себе там”: 47-річна Лідія Таран зізналась, чи планує повертатись до України – “Цього не станеться”

Лідія Таран здобула шалену популярність в Україні, але переїхала жити до Франції - чи планує телеведуча повертатись назад додому та коли? Подробиці.

Українська ведуча ТСН, Лідія Таран, висловила свої переживання щодо можливого повернення до України з донькою Василиною після перебування у Франції. Вона зізналася, що відчуває страх, оскільки їх нова квартира, в яку вони переїхали напередодні повномасштабного вторгнення, неодноразово піддавалася атакам російських ракет. Таран не виключає, що ці удари можуть повторитися.

Лідія Таран зізналась, чи планує повернутись до України
Лідія Таран зізналась, чи планує повернутись до України

Лідія та її дочка живуть у французькому місті Нансі, проте страх за рідних та близьких, які залишилися в Україні переслідує її навіть на чужині. Цими переживаннями ведуча поділилася в інтерв’ю, підкреслюючи, що, незважаючи на відстань, її думки постійно про Україну. Таран також кілька разів намагалася повернутися до Києва, а також навідувалась до свого місця проживання там, щоб оглянути пошкоджену квартиру та руйнування в сусідніх будинках.

Побачивши пошкоджені вікна, знищені сусідні квартири та будинки без дахів, Таран вирішила не поспішати з поверненням додому. Вона переживала постійний страх за своїх близьких, визнаючи, що ситуація стала реальністю її життя. Місце, де розташована її квартира, виявилося невдалим — поруч знаходиться завод Артема, що постійно стає мішенню для ракет.

Лідія Таран зізналась, чи планує повернутись до України
Лідія Таран зізналась, чи планує повернутись до України

Це місце вже не один раз зазнавало атак, внаслідок яких загинули люди, і не було жодних запевнень, що подібні інциденти не повторяться знову. Тому, плануючи залишитися за кордоном, вона насамперед думала про безпеку своєї доньки.

Життя Таран зазнало значних змін після її переїзду до Франції. Під час перебування у цій країні вона здобула нову освіту, ставши магістром у галузі стратегічних комунікацій. Нещодавно українська телезірка успішно захистила диплом, присвячений темі українських медіа.

Лідія Таран зізналась, чи планує повернутись до України
Лідія Таран зізналась, чи планує повернутись до України

Навіть перебуваючи за кордоном, Таран продовжує активно займатися журналістикою. У Франції вона виконує обов’язки кореспондента, зосереджуючи увагу на висвітленні подій, що пов’язують Францію та Україну.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?