“Перше побачення було на кладовищі”: як 31-річна Соловій завоювала прихильність Жадана, якому зрадила

Одного разу Христині Соловій приписали роман із Сергієм Жаданом і згодом це підтвердилось - яким було знайомство двох артистів, які мали свою історію кохання.

Нещодавно Христина Соловій вперше розповіла деталі своїх стосунків із письменником і музикантом Сергієм Жаданом. Вона поділилася, що їхнє кохання виникло випадково, коли він запросив її на інтерв’ю, і вона прийшла в червоному піджачку, хоча раніше не мала з ним жодних контактів.

Соловій зазначила, що під час розмови проявляла кокетливість, вважаючи це природною частиною своєї особистості. Вона підкреслила, що зваблення є важливою деталлю комунікації, а взаємини розглядаються як гра, яка включає в себе певну маніпуляцію. Водночас, така поведінка не була її свідомим наміром під час інтерв’ю.

Христина Соловій розповіла, як підкорила серце Сергія Жадана
Христина Соловій розповіла, як підкорила серце Сергія Жадана

Через кілька тижнів після інтерв’ю Жадан звернувся до Соловій з ідеєю спільної пісні. Однак співачка висловила незадоволення запропонованим матеріалом і запропонувала створити щось нове разом. Вона повідомила, що між ними відбувся обмін кількома повідомленнями, і за день до повномасштабного вторгнення Жадан запросив її на зустріч випити.

В їхньому романтичному спілкуванні почався новий етап, який охопив кілька місяців віртуального спілкування, перш ніж перейти в реальність, ще до виходу кліпу “Юність”. Перше побачення відбулося на Байковому кладовищі в Києві, що надало цій історії особливого значення.

Христина Соловій розповіла, як підкорила серце Сергія Жадана
Христина Соловій розповіла, як підкорила серце Сергія Жадана

Христина зазначила, що у своїй творчості відтворює особисті переживання, тому запросила Сергія взяти участь у зйомках кліпу, і він охоче погодився. Тоді їхні стосунки були на піку, і вона підкреслила, що не планувала відкрито афішувати роман, просячи Сергія представляти їх як творчий тандем.

Христина Соловій розповіла, як підкорила серце Сергія Жадана
Христина Соловій розповіла, як підкорила серце Сергія Жадана

Соловій розповіла, що дана історія закінчилася сумно. Стосунки були ініціативою Сергія, і вона відчула жаль, що не могла відповісти на його почуття. Водночас, вона закохалася в іншого, що викликало складні емоції, які вона охарактеризувала як “напружені”. Христина також поділилася своїми переживаннями після розриву з Жаданом, зазначивши, що це стало серйозним випробуванням для її нервової системи.

Вона почала приймати антидепресанти, оскільки не могла підтримувати стосунки з двома людьми одночасно через свою закоханість. Проблеми у стосунках також виникали через їхні напружені робочі графіки, які заважали їм проводити час разом, що ускладнювало їхню взаємодію.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.