Лілія Подкопаєва похвалилася новими атмосферними фото зі столиці України: 30 хвилин чорно-білого ранку

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва на особистій сторінці в Instagram поділилася новими атмосферними світлинами посеред ранкового Києва. Фотосесія пройшла в максимально швидкому режимі.

Лілія Подкопаєва – 46-річна українська гімнастка, яка зараз живе разом із родиною в Америці. Нещодавно їй вдалося лише на 30 хвилин опинитись в місті Києві. І цього часу вистачило для проведення ранкової фотосесії. Якою вона була для Лілії і які думки навіяла? “Один Факт” розповість про це детальніше.

Подкопаєва зізналася, що фотосесію для неї провела колега-гімнастка Яна, яка перевтілилась в професійного фотографа. Результат вийшов чимось неймовірним. Лілія розповіла, що на все про все в неї було лише 30 хвилин з ранку – до виїзду у Краків. Вона зустрілась із фотографом о 7.30 ранку, а вже о 8.05 — поспішала до польського міста.

Лілія Подкопаєва зізналася, що в ці короткі миті під час фотосесії вона усвідомила один факт. Якщо ти будь-коли займався спортом – то це залишається з тобою назавжди. Саме спорт формує в людині дисципліну, точність та вміння бачити суть майже в кожній деталі. На думку Подкопаєвої, тут мова йде не лише про фізичну підготовку, але й про відповідальність та любов до всього, що ти робиш сам.

Фотосесія посеред ранкового Києва вдалась гарною. І це незважаючи на те, що гімнастка поспішала на залізничний вокзал, а її знайома фотограф робила зйомку на світанку вперше в своїй карʼєрі. Як розповіла в соцмережах головна героїня зйомки – в нашому житті завжди є місце для “вперше”.

Подкопаєва пригадала, як багато років тому, коли фотограф Яна ще була дитиною – Лілія приїжджала до гімнастичної зали, щоб поділитись власним досвідом. І там вони разом з Яною фотографувалися.

В новій фотосесії вони також разом із вже дорослою Яною робили фото. Але вже зовсім і інших ролях та місцях. Лілія Подкопаєва порівняла цей творчий процес із замкнутим колом, рух по якому щоразу приносить бажану теплоту в серці, нові враження і можливості.

Нові статті

Схожі статті

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.