“Посмішка до вух”: сценічна “мама” Сердючки Інна Білоконь вперше показала обличчя 5-місячної онуки Вероніки

Інна Вікторівна Білоконь відома в українському суспільстві як сценічна "мама" Вєрки Сердючки. В реальному житті артистка має власну родину – чоловіка, дорослу доньку і 5-місячну онучку Вероніку.

Інна Білоконь, яка на українській сцені грає “маму” Вєрки Сердючки – поза сценою має цілком реальну, дорослу доньку. Трохи більше, ніж 5 місяців тому спадкоємиця подарувала зірковій мамі по-справжньому цінний презент – маленьку онучку Вероніку.

Знаменита бабуся іноді ділиться в соціальних мережах світлинами із новонародженою крихіткою. До речі, батьки на початку вересня охрестили маленьку Веронічку – то ж, пристріту тепер точно можна не боятися. Напевно, тому знаменита бабуся вирішила вперше показати обличчя онучки.

Інна Білоконь на своїй сторінці в Instagram опублікувала нову світлину з прогулянки.

Щаслива 5-місячна онучка зручно прилаштувалась на руках в жінки та “вдягла” на обличчя посмішку до самих вух. Дівчинка вбралася у рожевий дитячий комбінезон з довгими рукавами – якраз для осінньої мінливої погоди. На малесеньких ніжках вдягнені білі шкарпетки, а на голові – мереживна дитяча шапочка білого кольору.

Знаменита бабця крихітної принцеси теж одягнулась по погоді: коричневий капелюх з козирком на голові, тепле бежеве худі з капюшоном та спідниця білого кольору. На губах – яскраво-бордова помада.

Онучка зірки на світлині широко посміхається. Невідомо, хто став фотографом для цієї чудової парочки. Імовірно, це була мама Вероніки та донька Білоконь – Яна Макогон. Адже маленька дівчинка, посміхаючись – довірливо дивиться прямо в камеру.

Хрестини онучки Інни Білоконь
Хрестини онучки Інни Білоконь

Хрестини Вероніки Макогон відбулися 5 вересня. Про проведення урочистої події повідомила в соцмережах донька Інни Білоконь. На заході були присутні найближчі люди та друзі молодих батьків. Родзинкою хрестин стала не тільки Веронічка, але й святковий триярусний торт із надписом “Таїнство Хрещення Вероніки”.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.