Він у Португалії, а вона в Україні: як виглядає перший чоловік Олі Мартиновської, з яким вона була 5 років

Оля Мартиновська наразі має роман із колегою по роботі, але мало хто знає, що кулінарка була одружена з Іваном і має з ним спільну доньку - як же він виглядає?

Ольга Мартиновська вийшла заміж за свого колегу по кулінарній справі Івана Кобця. Їхня зустріч стала можливою завдяки спільному захопленню та професійній діяльності. Знайомство відбулося після того, як Ольга успішно завершила навчання в престижній академії Le Cordon Bleu, до якої потрапила завдяки своїй перемозі в третьому сезоні шоу “МастерШеф”. Сьогодні, займаючи позицію судді, вона має змогу зрозуміти переживання та хвилювання учасників, оскільки сама колись була на їхньому місці.

Ольга Мартиновська з МастерШеф показала, як виглядає її перший чоловік
Ольга Мартиновська з МастерШеф показала, як виглядає її перший чоловік

Після завершення навчання Ольга вирішила повернутися до Києва, де й розпочала свою професійну кар’єру. Саме в одному з київських ресторанів вона познайомилася з Іваном, який на п’ять років молодший за неї. Ця зустріч стала важливим етапом у їхньому житті, адже спільна пристрасть до кулінарії стала основою їхніх стосунків.

У листопаді 2015 року молодята відсвяткували пишне весілля, і в той момент Ольга Мартиновська вже очікувала дитину.

Ольга Мартиновська з МастерШеф показала, як виглядає її перший чоловік
Ольга Мартиновська з МастерШеф показала, як виглядає її перший чоловік

Незважаючи на спільні інтереси та батьківські зобов’язання, подружжю не вдалося створити гармонійну сім’ю. Ольга поступово почала уникати публікацій спільних фотографій з Іваном у соціальних мережах. Чутки про їхнє розлучення почали ширитися, і згодом стали реальністю.

На початку 2020 року Ольга підтвердила інформацію про розірвання шлюбу з Кобцем. Вона зазначила, що відчувала постійний тягар необхідності підтримувати чоловіка, в той час як насправді прагнула бути з сильною особистістю, а не тягнути на собі відповідальність. Ольга висловила бажання не нести вантаж сама та не доводити нікому своєї вартості, особливо в стосунках.

Після розлучення донька Віра залишилась з мамою, але батько залишався присутнім у її житті. Мартиновська зазначила, що намагається підтримувати дружні відносини з колишнім чоловіком, щоб разом бути хорошими батьками для дівчинки.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.