Він знову тут: вперше за 2,5 роки Винник приїхав до України, та чи надовго? “У нього закінчуються гроші”

Олег Винник вже адаптувався до життя в Німеччині, але неочікувано з'явилась інформація, що співак повернувся до Києва - з якою місією приїхав чоловік?

Оглядач українського шоу-бізнесу, Богдан Беспалов, повідомив, що популярний співак Олег Винник, який тривалий час провів у Німеччині після початку вторгнення, нарешті повернувся в Україну. Винника помітили в центрі Києва, коли він сам керував автомобілем.

Водночас стало відомо, що команда артиста активно шукає співпрацю з відомими піарниками, проте багато з них відмовляються, побоюючись репутаційних ризиків. Це викликало безліч запитань у суспільстві стосовно причин його повернення та можливих планів на відновлення кар’єри в Україні, а також про те, хто може стояти за його можливим камбеком.

Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну
Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну

Після поширення новин про повернення Винника, у команді артиста були змушені прокоментувати цю інформацію. Чутки, які запустив блогер Богдан Беспалов, були спростовані керівницею офіційного фан-клубу співака Валерією Барон.

Вона зазначила, що не має жодних підтверджень щодо цього і навіть не уявляє, хто та з якою метою поширює подібні чутки. Це свідчить про те, що ситуація навколо артиста залишається неоднозначною, а його плани на майбутнє викликають різні реакції в суспільстві.

Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну
Олег Винник вперше за тривалий час повернувся в Україну

У серпні Олег Винник оголосив про своє повернення на сцену, що стало значною подією для його шанувальників. Це повернення викликало змішані коментарі, і невдовзі Винник відреагував на критику, яка лунала на його адресу через те, що він нібито залишив Україну та три роки не коментував події в Україні. Винник пояснив, що він не втікав, а активно допомагав військовим.

Як розповідав сам Олег, він покинув Україну через проблеми зі здоров’ям, що вимагали тривалого лікування в Німеччині. Його відсутність на батьківщині викликала критику серед суспільства, оскільки багато хто сподівався на активну підтримку відомих особистостей у важкий для країни час.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.