Одружився з нею у 18 років: як виглядає перша з чотирьох дружин Віктора Павліка, з якою пройшла любов

Віктор Павлік холостяком майже і не був, але про його першу дружину майже ніхто не згадує - як виглядає його колишня обраниця, яка народила йому сина.

Майбутній співак зустрів свою кохану ще до досягнення повноліття. Лідія стала для нього музою та першим справжнім коханням, і, як тільки він досяг 18-річчя, запропонував їй руку і серце. Після весілля молода пара вирішила оселитися в місті Горішні Плавні, що в Полтавській області.

Згодом в їхній родині народився первісток, син Олександр. Він ріс у атмосфері любові та підтримки, і з раннього віку батько прививав йому любов до мистецтва. Це сприяло тому, що Олександр, ставши дорослим, обрав музичний шлях, слідуючи прикладу батька.

Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію
Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію

На сьогоднішній день старший син знаменитого українського артиста займається музичною діяльністю. Олександр активно знайомиться з представниками шоу-бізнесу, але, ймовірно, не прагне скористатися батьковими зв’язками. Він намагається досягати успіху завдяки власним зусиллям та талантові.

Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію
Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію

Лідія Павлік залишається досить таємничою особистістю, адже інформації про неї не так вже й багато. Навіть на своїй сторінці в Instagram жінка рідко ділиться новинами з життя, переважно може публікувати відео та фотографії, які стосуються її сина від Віктора Павліка та його онука.

Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію
Віктор Павлік показав свою першу дружину Лідію

Можна припустити, що Лідія продовжує жити в Горішніх Плавнях, на Полтавщині. Можна зробити висновок, зважаючи на адресу, зазначену в її останньому пості в Instagram. Поки Віктор Павлік виховує свого малюка Михайла, Лідія, судячи з усього, зосередилася на спілкуванні з Олександром, онуком та іншими членами своєї родини. Отже, життя першої жінки відомого співака наповнене родинними моментами, але сама вона й не поспішає ділитися цими митями з широкою публікою.

Нові статті

Схожі статті

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.